2777
2789
عنوان

بدترین تصمیم زندگیم پزشکی خوندن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 104 پست
عزیزم آروم باش جایگاه شما آرزوی خیلی هاست میدونم خیلی اذیتی ولی به امیدخدا با موفقیت گذر میکنی ازاین ...

اره میدونم الانم خیلی بخشم سنگینه و فشار رومه حدود دوهفته دیگه این فشاره میره و شرایطم بهتر میشه.

همینطوری من باب درد و دل اینجا نوشتم

نمیدونم حس میکنم بالاخره قرار بوده من تو این مسیر باشم وگرنه چندین بار فرصت تغییر داشتم ولی خودم نخواستم...

لاید حکمتی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما اینجا چه سودی میبری این حرفو میزنی؟آفرین به این مدل صحبت کردنت!

من بعد صحبت نکردم 

فقط واقعیت رو گفتم 

برای همین میگن با واقعیت های رشته ای آشنا شین بعد برین 

اون رشته 

شما فقط علاقش رو داشتی 

تحمل سختی هایش رو نداشتی عزیز

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

هی منم گاهی پشیمون میشم مخصوصا اینکه هرچی میزی جلو تر به فاجعه نزدیک تر میشی ولی خب بعضی وقتا هم نوب ...

من ۶ هفته تا اتمام درسم مونده کلا.

ولی سخت ترینش دوهفته آتیه برام اونم بخاطر یه استاد خیلی سخت گیر. خیلی میترسم ازش:(((((

کلا دیگه تحمل کوچکترین اضطرابی رو ندارم. خسته ام

آخه میگن دیگه کارنامه سبز نیست مثل قبل نمیشه تغییر رشته دادفیزیو دارو اینا زده بودم که قبول میشدم

یکی از بچه های ما یادمه فیزیوپات انصراف داد مجدد کنکور داد رفت فیزیو یکی دیگرون استیودنت شد دیگه انصراف داد رفت دندون ولی کنکور دادن مجدد

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من ۶ هفته تا اتمام درسم مونده کلا.ولی سخت ترینش دوهفته آتیه برام اونم بخاطر یه استاد خیلی سخت گیر. خ ...

عهه منم چند ماهه دیگه فارغ‌التحصیل میشم چه بخشی هستی مگه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
به جاهای خویش فکر کن خدا بهت موهبت داده که میشی ناجی و نجات دهنده و کلی دعای خیر پشت سرته

اره عزیزم اینا وقتی کامل پزشک شی هست

ولی هنوز ۶ هفته تا پایان درسم مونده و منم با یه عالمه استرس و استادایی که شرایط رو برای آدم سخت و سخت تر میکنن. امتحان عملیم با یه استاد خیلی خیلی سختگیره واقعا میترسم ازش...

تحمل کوچکترین استرس‌ها برام دیوانه کننده شده دیگه.

هوف

اره میدونم الانم خیلی بخشم سنگینه و فشار رومه حدود دوهفته دیگه این فشاره میره و شرایطم بهتر میشه.همی ...

اره غصه نخور حتما یه مصلحتی بوده به نکات مثبت شغلت فکر کن به جایگاه اجتماعی به روزای خوبه آینده

میفهمم ناراحتی و عدم رضایتتو ،منم اصلا معلمیو دوست ندارم تقریبا حس میکنم تو زندان آموزش و‌پرورش اسیر شدم 

ولی خودمو با همین حرفایی که به شما گفتم قانع میکنم

البته که پزشکی از معلمی بهتره و قابل مقایسه نیس

من شرایطمو گفتم که خدای نکرده فکر نکنی دارم الکی دلداری میدم

آخه میگن دیگه کارنامه سبز نیست مثل قبل نمیشه تغییر رشته دادفیزیو دارو اینا زده بودم که قبول میشدم

عه من نمیدونم شاید الان تغییر کرده 

زمان ما بود:((((

عزیزم همه‌ی مسیر خوب و قشنگه ها ولی دوران اینترنی واقعا یه جاهاییش سخته 

شاید تا زمان شما یکم این شرایط رو راحت تر و نرمال تر کنن انشالله...

یکی از بچه های ما یادمه فیزیوپات انصراف داد مجدد کنکور داد رفت فیزیو یکی دیگرون استیودنت شد دیگه انص ...

آره راهش فقط کنکوره منم دیگه توان کنکور دادن ندارم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥