2777
2789
عنوان

بدترین تصمیم زندگیم پزشکی خوندن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی چقدر جالب بخدا.من همیشه تو دلم اونایی که مسیرشونه بالاخره اونم با کلی چالش پیدا میکنن تحسین میک ...

اگر بر میگشتی به عقب کدوم رشته رو انتخاب میکردی

به نظرت از بین رشته های پزشکی و پیرا کدوم هم حجم سختی کمتری داره هم بازدهی بیشتری ..

عزیزم هر وقت فرصت کردی به سوالام پاسخ بده..چون می‌دونم حجم کاریت بالاس.. امیدوارم موفق باشی 

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
اگر بر میگشتی به عقب کدوم رشته رو انتخاب میکردیبه نظرت از بین رشته های پزشکی و پیرا کدوم هم حجم سختی ...

عزیزم داروسازی رو انتخاب میکردم حتما

بین پیراها حتما بینایی سنجی یا فیزیوتراپی عالین به نظرم

شما الان داری آرزوی منو زندگی میکنی دست راستت رو سر من ازت خواهش میکنم دعا کن هرچی ب صلاحمه همون شه ...

عزیزم الهی اون چیزی که به خیر و صلاحته برات پیشش بیاد

همیشه همین دعا رو کن. تمام تلاشتو انجام بده و بقیه رو بسپار به خدا

عزیزم شما الان تو سربالایی هستی ،سخته ،کم میاری ،هم به سرازیری نزدیکی .نا امید نشو .به ۱۸ سالگیت فکر ...

اره الان آرزوی اون موقعم رو زندگی میکنم ولی جدی تصور کردن یه رویا خیلی قشنگتر از به واقعیت پیوستنشه چون تو تصور رویا دیگه تو سختی‌هاشو در نظر نمیگیری فقط قسمت‌های خوبشو تصویرسازی میکنی

عزیزم به این فکرکن دراینده جون ادمارونجات میدی من زمستون دخترم سرما میخورد هربار میبردمش بانگرانی او ...

آخی اره همیناست که خیلی قشنگه 

کلا هم سختی داره هم قشنگی 

ولی فعلا دوز سختیش یکم بالاتره برای من

یعنی اگه قبول میشدین اون سرنوشت و بلاها پیش نمیومد؟مگه میشه انقدر همه‌چی وابسته به یه رشته باشه؟ مگه ...

بیش از حد. یعنی ۱۰۰ درصد  . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم دقیقا حرفت درسته منم ناشکری نمیکنم....فشاری که رومه خییییلی زیاده شاید وقتی برداشته بشه نظرم ع ...

اره درسته ،محیط بیمارستان خسته ات کرده و فکر کنم بیشتر از نظر روانی فرسوده شدی 

به سختی هایی که کشیدی فکر کن تو الآن یه آدم سخت کوش هستی که از پس همه چی بر اومدی این ۲ هفته هم میگذره انشالله

انشالله که از پسش بر میای ♥️