meygolii مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 عنوان بدترین تصمیم زندگیم پزشکی خوندن بود | مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 104 پست کاش برمیگشتم ۱۸ سالگی حتی ترم یک و دو دانشگاه و تغییر میدادم این انتخاب رو...انقدر غصه دارم انقدر گریه دارم که نگو.خیلییی دلم گرفته. 1404/05/04 | 01:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamin_h99 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11478 میشه بگید چندسالی قبول شدی؟به نظرتون داروسازی یا فیزیوتراپی کدومشون بهتره؟
kim23 عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 489 الهی چقدر جالب بخدا.من همیشه تو دلم اونایی که مسیرشونه بالاخره اونم با کلی چالش پیدا میکنن تحسین میک ... اگر بر میگشتی به عقب کدوم رشته رو انتخاب میکردیبه نظرت از بین رشته های پزشکی و پیرا کدوم هم حجم سختی کمتری داره هم بازدهی بیشتری .. عزیزم هر وقت فرصت کردی به سوالام پاسخ بده..چون میدونم حجم کاریت بالاس.. امیدوارم موفق باشی الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 اگر بر میگشتی به عقب کدوم رشته رو انتخاب میکردیبه نظرت از بین رشته های پزشکی و پیرا کدوم هم حجم سختی ... عزیزم داروسازی رو انتخاب میکردم حتمابین پیراها حتما بینایی سنجی یا فیزیوتراپی عالین به نظرم
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 میشه بگید چندسالی قبول شدی؟به نظرتون داروسازی یا فیزیوتراپی کدومشون بهتره؟ جفتشون عالین قطعا دارو خب بهتره ولی اگه نشد فیزیوتراپی یا بینایی سنجی
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 لطف داری عزیزم 🌱شاید فشار کاری خسته ات کرده ، یمدت به خودت استراحت بدهایشالله خدا برات بهترینا رو ر ... مرسی عزیزم چشم
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 جایگاه خیلی ارزشمندی داری نجات جون آدما 🌱به خودت افتخار کن انشالله بتونم مفید باشم
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 منی که دارم روانی میشم برا این رشته:/ کاش یکم باهام حرف بزنی چی میخوای بدونی عزیزم؟پزشکی هم علاقه میخواد زیااااد هم صبر و تحمل فراواااان
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 شما الان داری آرزوی منو زندگی میکنی دست راستت رو سر من ازت خواهش میکنم دعا کن هرچی ب صلاحمه همون شه ... عزیزم الهی اون چیزی که به خیر و صلاحته برات پیشش بیادهمیشه همین دعا رو کن. تمام تلاشتو انجام بده و بقیه رو بسپار به خدا
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 عزیزم شما الان تو سربالایی هستی ،سخته ،کم میاری ،هم به سرازیری نزدیکی .نا امید نشو .به ۱۸ سالگیت فکر ... اره الان آرزوی اون موقعم رو زندگی میکنم ولی جدی تصور کردن یه رویا خیلی قشنگتر از به واقعیت پیوستنشه چون تو تصور رویا دیگه تو سختیهاشو در نظر نمیگیری فقط قسمتهای خوبشو تصویرسازی میکنی
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 عزیزم به این فکرکن دراینده جون ادمارونجات میدی من زمستون دخترم سرما میخورد هربار میبردمش بانگرانی او ... آخی اره همیناست که خیلی قشنگه کلا هم سختی داره هم قشنگی ولی فعلا دوز سختیش یکم بالاتره برای من
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 مردم ارزوشونه فکرش کن ، فردا اسمت میره رو تابلو ...خانم ....افتخارهبه نظرم چون اول راهی این حس بهت د ... وای😅
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42180 یعنی اگه قبول میشدین اون سرنوشت و بلاها پیش نمیومد؟مگه میشه انقدر همهچی وابسته به یه رشته باشه؟ مگه ... بیش از حد. یعنی ۱۰۰ درصد . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
hedie_sadat عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1334 عزیزم دقیقا حرفت درسته منم ناشکری نمیکنم....فشاری که رومه خییییلی زیاده شاید وقتی برداشته بشه نظرم ع ... اره درسته ،محیط بیمارستان خسته ات کرده و فکر کنم بیشتر از نظر روانی فرسوده شدی به سختی هایی که کشیدی فکر کن تو الآن یه آدم سخت کوش هستی که از پس همه چی بر اومدی این ۲ هفته هم میگذره انشالله انشالله که از پسش بر میای ♥️
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 3600 اره درسته ،محیط بیمارستان خسته ات کرده و فکر کنم بیشتر از نظر روانی فرسوده شدی به سختی هایی که کشیدی ... انشالله عزیزم