2777
2789
عنوان

بدترین تصمیم زندگیم پزشکی خوندن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 104 پست
اوه حق داری طب سخته ولی خیلی هیجان دارهسخت نگیر

من بخششو دوست دارم واقعا خوبه

مشکل من بعضی استادایی که هستن که آدم رو اذیت میکنن و شرایط رو سخت میکنن الانم دلم از همون پره:((((

عزیزم ممنونم که انقدر مهربونی.ولی من برگردم عقب واقعا به نظرم میرفتم معلمی.خیلی رشته‌ی قشنگی دارین.ک ...

میدونم چقد تحت فشاری من نامزدم پزشکه کاملا متوجه شرایطت هستم حق داری خسته باشی  میدونم خیلی دختر قوی و باهوشی هستی که تا اینجا رسیدی از اینجا به بعدش هم میتونی اول به همت خودت بعدش هم یاری خدا منم برات دعا میکنم عزیزم الان وقتش نیست کم بیاری ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب الآن داشتم فکر میکردم که چرا ما آدما وقتی به چیزای مورد علاقه مون می‌رسیم به جای شکر گزاری یا اینکه فکر کنیم ممکن بود هرگز این آرزو محقق نشه و تا ابد حسرتش به دل مون بمونه ناله می کنیم و غر میزنیم که این تاپیک رو دیدم ( البته منظورم با شما نیست خودمم جز این دسته ام🥲) 

من تک تک جواب هات رو خوندم مشخصه که به خاطر سختی هایی که این رشته داره اذیت شدی و فشار روانی بالایی داری

به نظرم در کنار درس و دانشگاه یه تفریح کوچک هم داشته باش مثلا باشگاه برو یا یه کلاس هنری شرکت کن که ذهنت همش استرس و تنش نداشته باشه 

یا بعد از این ۲ هفته برو یه سفری یکم آب و هوات عوض بشه♥️

شما داری آرزوی منو زندگی می‌کنیعزیزم رشته حساسی داری اساتید گاهی حق دارن یکم بیشتر از سایر رشته ها س ...

مرسی عزیزم.

ببین استاد داریم تا استاد

بعضی اساتید انقدر عادت کردن به تحقیر کردن که دیگه یه جا کم میاری. هوف نمیدونم چطوری بگم ولی کلا دیگه نیاز به استراحت دارم یه مدت خیلییی خسته ام

نه عزیزم بدون سهمیه و هیچی پارتی‌ای.جزو رنک ورودی‌مونم هستم.ولی خسته ام الان:(((نیاز به استراحت دارم ...

یعنی منم قراره به اینجا برسم؟

هنوز علوم پایه هستم و عاااااشق پزشکی

جوری که صبحا با ذوق اینکه میرم سر درسام از خواب بیدار میشم و الانم داشتم برنامه میریختم واسه امتحانا

خیلی احمقم؟؟؟!!!

🙂

آره تغییر کردهان شاالله سخته واقعا اینکه از همین اول راه با پشیمونی دارم ادامه میدم

نه حالا پشیمون نباش عزیزم.

ببین رشته‌ی ما راه طووولانی داره طبیعیه که تو این مسیر ناامید بشیم غر بزنیم ولی من مطمئنم خدا یه مصلحتی دیده مارو تو این مسیر آورده.

ولی در کل تا اینترنی غصه نداری چون میگذره

اینترنی هم بستگی داره به دانشگاهتون و بخش موردنظر:(

ولی همونم من شنیدم بعدا دلت تنگ میشه

چبدونم:)

منم داخلی هستم تو گپ هستیم با ۱۰تا اینترن ۹تا کشیک بهم خورده فردا هم مورنینگ داریم ۳تا هم بیمار دارم ...

تو سه ماه کلا ۹ تا کشیک؟

خیلی خوبههه که

ولی ۱۰ تا اینترن تاحالا من ندیدم برای داخلی

احساس میکنم تو شهر کوچک هستی درسته؟

چون مثلا ما داخلی ۹۰ نفر بودیم:/

الهی انشالله مورنینگتو عالیی میدی 

وای ولی داخلی واقعا بخش سمی بود برای ما. راندای طوووولانی پیر شدیم بابا.

والا از ترم یک همینم مثلا با علاقه اومدم این رشته پشت کنکور موندم بخاطرش ولی از همون ترم یک فهمیدم ا ...

وای منم همون ترم یک اصلا خوشم نیومد😅

ولی ادامه دادم بعد سه ترم خوردیم به کرونا و تقریبا دوسال همینطوری مجازی گذشت

واسه همین خیلی طول تحصیلمو حس نکردم به جز همین دوران اینترنی

قسمتت بوده واقعا حکمتی بوده که برات مقدر شده 

عزیزم بدترین حالتش هم اگه متصوری بگو فوقش هر چی شد شد فدای سرم 

هیچی اونقدی که ما فک میکنیم بد نیس 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

تو سه ماه کلا ۹ تا کشیک؟خیلی خوبههه کهولی ۱۰ تا اینترن تاحالا من ندیدم برای داخلیاحساس میکنم تو شهر ...

نه گلم تو یک ماه ۹تا کشیک بعد داخلی ما دوماه هست اره شهرستان درس میخونم ما بیشترین تعدادی که تا حالا بودیم ۲۰نفر بوده همیشه کم هستیم کشیکای بیشتر بهمون میخوره بعد جون خیلی از بخش ها رزیدنت نداره کل کارای رزیدنتا رو دوش ما هست استرسش زیاده ولی باز داخلی رزیدنت داریم اونم نه زیاد در حد سر جمع ۱۰نفر میشن به خاطر همین موظفی ما زیاده  

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چه جالب الآن داشتم فکر میکردم که چرا ما آدما وقتی به چیزای مورد علاقه مون می‌رسیم به جای شکر گزاری ی ...

عزیزم دقیقا حرفت درسته منم ناشکری نمیکنم....

فشاری که رومه خییییلی زیاده شاید وقتی برداشته بشه نظرم عوض شه و کلا سختی‌ها میگذرن.

ولی الان ۶ هفته‌س تو فشار زیادم و دوهفته دیگه مونده تا تموم بشه واقعا سنگین بود این بخشم... همش استرس و محیط ناجور. منم کلا حساس شدم:(

چیزی تا اخر درسم نمونده حتما بعد این ۶ هفته میرم سفری چیزی. خیلیییی نیاز دارم بهش.

دعا کن این دوهفته برام بخیر بگذره خیلی استرسشو دارم.

یعنی منم قراره به اینجا برسم؟هنوز علوم پایه هستم و عاااااشق پزشکیجوری که صبحا با ذوق اینکه میرم سر د ...

وا این چه حرفیه آخه دخترجان.

مگه همه شرایطشون مثل همه که هرچی یکی تجربه کنه یکی دیگه هم تجربه بکنه؟

هرکسی ظرفیتش متفاوته شرایط زندگیش فرق میکنه برخوردش با مشکلات همینطور.

نمیدونم چرا اینو به اون ربط میدی😅

بعدم من الان اینترنم اونم آخراش خیلی شرایطم با شما که علوم پایه هستی متفاوته. انشالله برای تو آسون و خوب بگذره🥰