2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست
افرین به شعورت ولی فقط سفید و نباتی و شیری نباشه کافیه بقیه رنگهای روشن اشکالی نداره

آره دقیقا همین رنگا رو نمیخرم ممنون عزیزدلم 💕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه به سلامتی من فکر میکنم رنگ های سبز تیره یا سورمه ای برای لباس شب مناسب‌تره مشکی جالب نیس

قربونت عزیزم 

سبز داشتم سرمه ای هم تا حالا نپوشیدم باید برم تن بزنم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

کفش ک زیر لباس مشخص نیست

آخه خودمم همینو میگم ولی بازم حساس شدم 

والا ما شال مشکی کار شده یا شاین دار یا پولکی میپوشیم. یا چادر حریر مشکی نگین دار میپوشیم یا شال خو ...

خیلی قشنگن  بلوچ های هرمزگان هم میپوشن سمت رودبار وزهکلوت هم هست 

خدایا دوستت دارم...

منم عروسی برادرم نزدیکه من لباسم یه سبز خیلی خوشرنگه ، فکر میکنم بهش میگن سبز درباری ، با موی لایت ...

خوشبحالت کاش من عروسی دوستم سبز نمیخریدم سبز داشتم انقد پشیمون شدم 💔

چقدر خوش رنگ بوده 

به نظرت به مجرد هم این رنگ میاد؟ اینجا گفتم خودم گفتن که سن می‌ره بالا من ۲۳ سالمه

ببین عزیزم لباس مجلسی رو حتما باید بپوشی اگه اشکالی نداره برات لباس کوتاه یا تا زیر زانو میدی بخر ک ...

عزیزم آره باید برم ببینم 

ولی کوتاه نمی‌خوام ماکسی بلند می‌خوام از همین حالت های ماهی

کفشم آره باید ست باشه 😂

چقدر خوش رنگ بوده به نظرت به مجرد هم این رنگ میاد؟ اینجا گفتم خودم گفتن که سن می‌ره بالا من ۲۳ سالمه

اره 

‌منم مجردم. ۲۰ سالمه. البته بهم میاد ۱۶ یا ۱۷ اینا باشم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خواهر شوهر بیشعور من لباس پوشیده بود نباتی و دامن پف دار و تاج یا ریسه الهی هر عروسی میره از این ببع ...

یا امام زمان 😑💔

چرا این کارو میکنن واقعا 

عزیزم آره باید برم ببینم ولی کوتاه نمی‌خوام ماکسی بلند می‌خوام از همین حالت های ماهیکفشم آره باید ست ...

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

سعی کن کم نیاری سفید یا رنگ خیلی نزدیک به سفید گیپور یا تور هم داشته باشه یه نیمچه تاج هم بذار آرایش ...

😂😂😂😂