2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست
آخه شما رسم دارید فکر کنم منظورم اینه با این کار کسی ناراحت نمیشه

اهاا. اره رسم مونه. البته بلوچ نیستیم. استان فارسیم. اونجا ها بیشتر لباس هامون شبیه بندری هاست. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

رنگ پوستت چطوریهاگه روشن باشه تقریبا اکثر رنگا بهت میادولی خب سفید ک میدونی نباید بپوشی مشکی ام نپوش ...

آره آبی آسمونی رو خیلی گفتن تمام اکسپلورم آبیه 😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عروسیه مشکی یا قرمزیا آبی

نه جشن عقده ولی تالاره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پیراهن ماکسی سبز زمردی...

داشتم اون رنگو پارسال پوشیده بودم مراسم دوستم🥲

نسکافه ای هم فکر کنم رنگ قشنگی باشه به گندمی میاد؟آره سفید اصلا وای گناه دارن من خودم باشم دق میکنم

سورمه ای بپوش. خوشگله. با طلایی ست کن. یا سبز پولداری 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

استاتر آبی آسمونی خیلی با آرایش قشنگ میشه

آره احتمالا همین رنگ بخرم