فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عنوان بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست چه رنگی برای خواهر داماد مناسبه؟ کفش مجلسیمم مشکیه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/05/03 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 افرین به شعورت ولی فقط سفید و نباتی و شیری نباشه کافیه بقیه رنگهای روشن اشکالی نداره آره دقیقا همین رنگا رو نمیخرم ممنون عزیزدلم 💕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 سبز سبز داشتم 🥲 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 مبارکه به سلامتی من فکر میکنم رنگ های سبز تیره یا سورمه ای برای لباس شب مناسبتره مشکی جالب نیس قربونت عزیزم سبز داشتم سرمه ای هم تا حالا نپوشیدم باید برم تن بزنم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 کفش ک زیر لباس مشخص نیست آخه خودمم همینو میگم ولی بازم حساس شدم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
تقواگلی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 5785 والا ما شال مشکی کار شده یا شاین دار یا پولکی میپوشیم. یا چادر حریر مشکی نگین دار میپوشیم یا شال خو ... خیلی قشنگن بلوچ های هرمزگان هم میپوشن سمت رودبار وزهکلوت هم هست خدایا دوستت دارم...
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 منم عروسی برادرم نزدیکه من لباسم یه سبز خیلی خوشرنگه ، فکر میکنم بهش میگن سبز درباری ، با موی لایت ... خوشبحالت کاش من عروسی دوستم سبز نمیخریدم سبز داشتم انقد پشیمون شدم 💔 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
تقواگلی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 5785 استاتر آبی آسمونی خیلی با آرایش قشنگ میشه خدایا دوستت دارم...
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 چقدر خوش رنگ بوده به نظرت به مجرد هم این رنگ میاد؟ اینجا گفتم خودم گفتن که سن میره بالا من ۲۳ سالمه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 ببین عزیزم لباس مجلسی رو حتما باید بپوشی اگه اشکالی نداره برات لباس کوتاه یا تا زیر زانو میدی بخر ک ... عزیزم آره باید برم ببینم ولی کوتاه نمیخوام ماکسی بلند میخوام از همین حالت های ماهیکفشم آره باید ست باشه 😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20422 چقدر خوش رنگ بوده به نظرت به مجرد هم این رنگ میاد؟ اینجا گفتم خودم گفتن که سن میره بالا من ۲۳ سالمه اره منم مجردم. ۲۰ سالمه. البته بهم میاد ۱۶ یا ۱۷ اینا باشم. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 خواهر شوهر بیشعور من لباس پوشیده بود نباتی و دامن پف دار و تاج یا ریسه الهی هر عروسی میره از این ببع ... یا امام زمان 😑💔چرا این کارو میکنن واقعا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20422 عزیزم آره باید برم ببینم ولی کوتاه نمیخوام ماکسی بلند میخوام از همین حالت های ماهیکفشم آره باید ست ... یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 سعی کن کم نیاری سفید یا رنگ خیلی نزدیک به سفید گیپور یا تور هم داشته باشه یه نیمچه تاج هم بذار آرایش ... 😂😂😂😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍