چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
صورتی کمرنگ یا کالباسی سبز پولداری یا زرشکی اگه سن بالایی شیری طلایی هم باحاله
چ ربطی به سن داره
من ۲۰ سالمه ولی لباساییی ک عروسی ها میپوشم اکثرا تیره است چون موقع خرید رنگ دیگه ای که مورد پسند من باشه نبود و. رنگ تیره بیشتر بهم میاد تا روشن. مخصوصا مشکی و زرشکی . سفید و زرد اینا اصلا بهم نمیاد.منو. پژمرده و زشت نشون میده سفید اینا
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
توعروسیمون خواهرشوهرم بادخترخاله های تحفش که ازحسادت داشتن میترکیدن همه رفته بود بهترین ارایشگر شهر پیش همون ارایشگره که باارایشگر خودم توشهر رقابت داشت دوتاشون کارشون عالیه ۴نفری هرکدوم با یه شنیون ولباس عروس خاص اصلا من دیده نمیشدم خودشون جر دادن که شوهرم باهاشون برقصه ولی نرقصید همش خودشون میچسبوندن بهش .یکی ازمهمونا که غریبه بود کادو رو داد ب دخترخاله شوهرم فکر کرد اون عروسه تااین حد عقده ای بودن بهترین شبم وب بدترین شب زندگیم تبدیل کردن هیچ وقت نمیبخشمشون خیر از زندگیشون نبینن خیلی حرصم دادن اونشب چ کارهایی که نکردن
شما لباساتون قشنگه حالا من عقیده دارم که فامیل درجه یک خیلی باید بیشتر تو دید باشنچون خودشونم تو مجل ...
والا ما واسه داییم هامم مامانم اینا شال مشکی مجلسی با پیراهن بلند پوشیدن. اتفاقا یکی از زن دایی هام مشکی شاین دار آستین کوتاه پوشید با شال مشکی مجلسی حریر
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم