2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16065 بازدید | 276 پست

رنگ های نود نه جیغ نه تیره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

صورتی کمرنگ یا کالباسی سبز پولداری یا زرشکی اگه سن بالایی شیری طلایی هم باحاله

چ ربطی به سن داره

من ۲۰ سالمه ولی لباساییی ک عروسی ها میپوشم اکثرا تیره است چون موقع خرید رنگ دیگه ای که مورد پسند من باشه نبود و. رنگ تیره بیشتر بهم میاد تا روشن. مخصوصا مشکی و زرشکی  . سفید و زرد اینا اصلا بهم نمیاد.‌منو. پژمرده و زشت نشون میده سفید اینا

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توعروسیمون خواهرشوهرم بادخترخاله های تحفش که ازحسادت داشتن میترکیدن همه رفته بود بهترین ارایشگر شهر پیش همون ارایشگره که باارایشگر خودم توشهر رقابت داشت دوتاشون کارشون عالیه ۴نفری هرکدوم با یه شنیون ولباس عروس خاص اصلا من دیده نمیشدم خودشون جر دادن که شوهرم باهاشون برقصه ولی نرقصید همش خودشون میچسبوندن بهش .یکی ازمهمونا که غریبه بود کادو رو داد ب دخترخاله شوهرم فکر کرد اون عروسه تااین حد عقده ای بودن بهترین شبم وب بدترین شب زندگیم تبدیل کردن  هیچ وقت نمیبخشمشون خیر از زندگیشون نبینن خیلی حرصم دادن اونشب چ کارهایی که نکردن 

اصلا سراغ مشکی نرومگر این که مشکی انقد کار شده باشه که تیره بودنش به چشم نیادولی بازم توصیه نمیکنم

والا ما شال مشکی کار شده یا شاین دار یا پولکی میپوشیم.  یا چادر حریر مشکی نگین دار میپوشیم یا شال خوسی( اطراف بندر عباس )

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اخی چ خواهرشوهر مهربونی 

عزیزم بتظرم مشکی یا سورمه ای بگیر البته بستگی به رنگ پوستت داره 

پیراهن بلند بگیر که رسمی باشه بالاش هم یادکلته یا یقهدلبری 

اگه تهرانی بزو سمت مفتح و شانزه لیزه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

والا ما شال مشکی کار شده یا شاین دار یا پولکی میپوشیم. یا چادر حریر مشکی نگین دار میپوشیم یا شال خو ...

شما لباساتون قشنگه 

حالا من عقیده دارم که فامیل درجه یک خیلی باید بیشتر تو دید باشن

چون خودشونم تو مجلس ببینن صد پشت غریبه رنگی رنگیه افسردگی میگیرن

شما لباساتون قشنگه حالا من عقیده دارم که فامیل درجه یک خیلی باید بیشتر تو دید باشنچون خودشونم تو مجل ...

والا ما واسه داییم هامم مامانم اینا شال مشکی مجلسی با پیراهن بلند پوشیدن.  اتفاقا یکی از زن دایی هام مشکی شاین دار آستین کوتاه پوشید  با شال مشکی مجلسی حریر

عید عروسی داداشم بود من نسکافه ای خریدم

شوهرم هی اصرار می کرد سفید بخر   منم گفتم مگه عروسم  

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نه لاغرم و قد بلند

کرم

آبی آسمونی

نسکافه ای

اگه مجردی صورتی هم ملیح و قشنگ

مشکی و سفید نپوش

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
والا ما واسه داییم هامم مامانم اینا شال مشکی مجلسی با پیراهن بلند پوشیدن. اتفاقا یکی از زن دایی هام ...

فداتشم لباساتون خوشگله 

چون اکثرا طرحش طوریه که مشکی بیشتر به چشم میاد 

ولی لباس مجلسی های بازاری بهتره برا اقوام درجه یک روشن باشه