2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست
زره 😂شوخی کردم .هر چی دوست داری بپوش سفید و سیاه نپوس .به نظر خودم کرم ،آبی ،صورتی،یاسی ،سبز ادمسی، ...

آره به نظرم این رنگای پاستیلی هم خوب میشه آلبالویی هم دوست دارم میگن سن می‌بره بالا موندم واقعا 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آبی کاربنی با کفش های مشکی

کاربنی خوبه برای خواهر داماد؟ منظورم اینه تا حالا لباس این رنگی داشتی شما؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط توروخدا سفید نپوس هرکاری می‌کنی 🤣🤣🤣

نه سفید نمیپوشم اصلا😂

نباتی کرمم نمیپوشم حتی

عزیزم چقدر با درک و شعوری برادر دیگه نداری؟از این خواهر شوهرا خدا قسمت همه بکنه

قربونت برم عزیزدلم ✨

نه والا همین یدونه رو دارم😂

تو اگه داداش داری بگو منو بگیره 😂🤦🏻‍♀️

آبیییی رنگ محبوبممممبنفش نه زیاد ولی بنفش هم قشنگهصورتی پر رنگ هم خوبه کمرنگ دوست ندارم در حال حاضر

من خودمم خیلی بنفش دوست دارم ولی بیا قبول کنیم لباس مجلسی بنفش اصلا قشنگ نیست😂🚶🏻‍♀️

یاسی و گلبهی

یاسی قشنگ میشه؟ 

گل‌بهی یکم عروسانه است 

اسی اون لباس مشکی پوشیده که گذاشتی خیلی قشنگه اما به منی که ۳۷ سالم دوتا بچه دارم میاد نه تو که مجرد ...

آره درست میگی همه گفتن اونو گذاشتم کنار میگن دنبال رنگای روشن بگردم 🥲🥲

رنگ های نود نه جیغ نه تیره

آخه نود یکم شبیه عروس میشه مگر رنگای پاستیلی مثل آبی و سبز که من تن نکردم نمی‌دونم بهم میاد یا نه 🤦🏻‍♀️

توعروسیمون خواهرشوهرم بادخترخاله های تحفش که ازحسادت داشتن میترکیدن همه رفته بود بهترین ارایشگر شهر ...

یا امام زمان 😑😑

من یه آرایشی انتخاب کردم انگار آرایش نداره انقد ساده است😂🥲

متاسفم ولی فراموش کن میدونم اذیت شدی خیلی ولی همین که شوهرتم آدم حسابشون نکرده کافی بوده بگذر ازشون 

اصلا سراغ مشکی نرومگر این که مشکی انقد کار شده باشه که تیره بودنش به چشم نیادولی بازم توصیه نمیکنم

آره اگه خیلی کار شده هم باشه زنونه میشه مشکی رو گذاشتم کنار 

کاربنی خوبه برای خواهر داماد؟ منظورم اینه تا حالا لباس این رنگی داشتی شما؟

عزیزم من بلوچم لباس محلی می پوشم ولی چون پوست صورتم صورتی هست رنگ هایی مثل آبی کاربنی اینا بهم میاد

خدایا دوستت دارم...

والا ما شال مشکی کار شده یا شاین دار یا پولکی میپوشیم. یا چادر حریر مشکی نگین دار میپوشیم یا شال خو ...

آخه شما رسم دارید فکر کنم منظورم اینه با این کار کسی ناراحت نمیشه 

اخی چ خواهرشوهر مهربونی عزیزم بتظرم مشکی یا سورمه ای بگیر البته بستگی به رنگ پوستت داره پیراهن بلند ...

قربونت برم 💙🌱

آره تهرانم ممنون که مفتح رو معرفی کردی 

قیمتش چجوریاست؟

آره باید برم حضوری بیینم

عید عروسی داداشم بود من نسکافه ای خریدمشوهرم هی اصرار می کرد سفید بخر منم گفتم مگه عروسم

نسکافه ای هم فکر کنم رنگ قشنگی باشه به گندمی میاد؟

آره سفید اصلا وای گناه دارن من خودم باشم دق میکنم