فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عنوان بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست چه رنگی برای خواهر داماد مناسبه؟ کفش مجلسیمم مشکیه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/05/03 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 زره 😂شوخی کردم .هر چی دوست داری بپوش سفید و سیاه نپوس .به نظر خودم کرم ،آبی ،صورتی،یاسی ،سبز ادمسی، ... آره به نظرم این رنگای پاستیلی هم خوب میشه آلبالویی هم دوست دارم میگن سن میبره بالا موندم واقعا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 آبی کاربنی با کفش های مشکی کاربنی خوبه برای خواهر داماد؟ منظورم اینه تا حالا لباس این رنگی داشتی شما؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 فقط توروخدا سفید نپوس هرکاری میکنی 🤣🤣🤣 نه سفید نمیپوشم اصلا😂نباتی کرمم نمیپوشم حتی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عزیزم چقدر با درک و شعوری برادر دیگه نداری؟از این خواهر شوهرا خدا قسمت همه بکنه قربونت برم عزیزدلم ✨نه والا همین یدونه رو دارم😂تو اگه داداش داری بگو منو بگیره 😂🤦🏻♀️ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 آبیییی رنگ محبوبممممبنفش نه زیاد ولی بنفش هم قشنگهصورتی پر رنگ هم خوبه کمرنگ دوست ندارم در حال حاضر من خودمم خیلی بنفش دوست دارم ولی بیا قبول کنیم لباس مجلسی بنفش اصلا قشنگ نیست😂🚶🏻♀️ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 یاسی و گلبهی یاسی قشنگ میشه؟ گلبهی یکم عروسانه است تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 اسی اون لباس مشکی پوشیده که گذاشتی خیلی قشنگه اما به منی که ۳۷ سالم دوتا بچه دارم میاد نه تو که مجرد ... آره درست میگی همه گفتن اونو گذاشتم کنار میگن دنبال رنگای روشن بگردم 🥲🥲 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 رنگ های نود نه جیغ نه تیره آخه نود یکم شبیه عروس میشه مگر رنگای پاستیلی مثل آبی و سبز که من تن نکردم نمیدونم بهم میاد یا نه 🤦🏻♀️ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 توعروسیمون خواهرشوهرم بادخترخاله های تحفش که ازحسادت داشتن میترکیدن همه رفته بود بهترین ارایشگر شهر ... یا امام زمان 😑😑من یه آرایشی انتخاب کردم انگار آرایش نداره انقد ساده است😂🥲متاسفم ولی فراموش کن میدونم اذیت شدی خیلی ولی همین که شوهرتم آدم حسابشون نکرده کافی بوده بگذر ازشون تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 اصلا سراغ مشکی نرومگر این که مشکی انقد کار شده باشه که تیره بودنش به چشم نیادولی بازم توصیه نمیکنم آره اگه خیلی کار شده هم باشه زنونه میشه مشکی رو گذاشتم کنار تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
تقواگلی عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 5785 کاربنی خوبه برای خواهر داماد؟ منظورم اینه تا حالا لباس این رنگی داشتی شما؟ عزیزم من بلوچم لباس محلی می پوشم ولی چون پوست صورتم صورتی هست رنگ هایی مثل آبی کاربنی اینا بهم میاد خدایا دوستت دارم...
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 والا ما شال مشکی کار شده یا شاین دار یا پولکی میپوشیم. یا چادر حریر مشکی نگین دار میپوشیم یا شال خو ... آخه شما رسم دارید فکر کنم منظورم اینه با این کار کسی ناراحت نمیشه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 اخی چ خواهرشوهر مهربونی عزیزم بتظرم مشکی یا سورمه ای بگیر البته بستگی به رنگ پوستت داره پیراهن بلند ... قربونت برم 💙🌱آره تهرانم ممنون که مفتح رو معرفی کردی قیمتش چجوریاست؟آره باید برم حضوری بیینم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15067 عید عروسی داداشم بود من نسکافه ای خریدمشوهرم هی اصرار می کرد سفید بخر منم گفتم مگه عروسم نسکافه ای هم فکر کنم رنگ قشنگی باشه به گندمی میاد؟آره سفید اصلا وای گناه دارن من خودم باشم دق میکنم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍