سلام خانم ها من همسرم میگف تو محیط کاریم قرعه نوشتم ولی من مشکوک شدم ک قرعه پیش کس دیگه ای هس بعدش از رو واریزی هاش فهمیدم قرعه پیش ی خانمه ک فامیل دورشون میشه بعدش ک گفتم چرا دروغ گفتی گفت فک کردم راستشو بگم فکرت خراب میشه بعدش ماه پیش ۷ دقیقه با این خانم صحبت کرده بود و بعدش پاک کرده بود تماسشو این ماه هم ۴ رقیقه صحبت کرده بود و بعضی از تماس ها رو پاک کرده بود از همراه من پرینت گرفتم تازه سیوم نداشت از اکانت مجازی فهمیدمشماره ش چنده بعد دیشب گفتم تو ی ریگی به کفشته حالم بد شده بود فشارم افتاده بود لرز میکردم هیچی نمیگف و سرشو تکون میداد بعدش قسم خورد ک به جز قرعه درباره ی چیزی حرف نزده و گفت ک پشیمون شدم ک پیشش قرعه نوشتم و میخواستم ک انصراف بدم بحث میکردم واقعیتش نمیدونم چی کنم میگه من اونو میخوام چیکار ۵ سالماز من بزرگتره
ببخشید میپرسم با اون زنا چ نوع چتی میکنه؟ در مورد چ مسائلی؟
چه مسائلی میتونه باشه بجز .....! کاش مجرد میموندم .خیلی سخته متاهلی.مخصوصا برای من که روی این مسئله حساس هستم خیلی ....بچه ها هم که هستن دیگه کاری از دستم برنمیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.