2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 53 پست
اره بهش زنگ بزن همون چیزی که گفتم بگو بعدش سریع به همسرت زنگ بزن بگو به طرف گفتم از این به بعد چون ت ...

دوس دارم نگم به شوهرم مثلا یکی دو روز بگذره یعنی یادم رفته و فراموش کردم از اینور ببینم زنه بهش میگه یا ن نظرت چیه

خیانته داره خودشو گول میزنه بگو پس منم میتونم مجازی هر کاری کنم؟

گفتم بهش ....ولی منو مقصر جلوه میده...شیطونه میگه منم برم پیام بدم ببینم واکنشش چیه!

درضمن اینستا هم قرار بود دوتاییمون نداشته باشیم ولی اون نصب کرده دوباره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ربطی ب دادن شماره اون زن ب ت رو نداره 

بذار برات بگم دخترعموم (مطلقه بود)با ی آقای متاهل دوست بود 

چند بار بردش خونشون به عنوان زن همکارش (خانوم اون اقام هرگز شک نکرد بنده خدا)

ینی میشه ی آقا با یکی رفیق باشه و بگ پیش همسرم لو ندی و فلان 

زن خرابم ک ماشالله زیاد ریخته حروم زاده ها میچسبن ب مردای متاهل (البته مرد باید خودش ذاتش خوب باشه)

دخترعموم دیگ فوت شد پارسال توی اوج جوانی💔🖤

دوس دارم نگم به شوهرم مثلا یکی دو روز بگذره یعنی یادم رفته و فراموش کردم از اینور ببینم زنه بهش میگه ...

خب قطعا زنه بهش میگه که خانومت زنگ زد اینو گفت 

برا همین میگم به همسرت بگو که یه وقت نگه من خبر ندارم و زنه با خودش بگه اینا به هم بی اعتمادن و پنهان از هم کار انجام میدن و پررو بشه

گفتم بهش ....ولی منو مقصر جلوه میده...شیطونه میگه منم برم پیام بدم ببینم واکنشش چیه!درضمن اینستا هم ...

برو اینستا نصب کن بگو چتم‌ادامه بدی منم انجام میدم البته خدایی نکرده این کارو نکنی فقط بگو

خب قطعا زنه بهش میگه که خانومت زنگ زد اینو گفت برا همین میگم به همسرت بگو که یه وقت نگه من خبر ندارم ...

پس من صبر میکنم فردا به شوهرم میگم پیش من زنگ بزنه و بزاره رو ایفون از لحن صحبت هم مشخص میشه بالاخره بعدشم میگم شوهرم بهش بگه با خانمم هماهنگ شو من سرم شلوغه؟

خدا بیامرزه پس چرا با اون مرده همکاری میکرد

اون آقای متاهل مهندس بود میگفت زنم بد فلان اینجور 

دیگ دخترعموم عاشقش شد 

اما خب دلش برا زن اون آقا هم می سوخت 

من بچه بودم خیلی 

اگر الان بود حتما جلوشو میگرفتم ک با مرد متاهل گناهه