2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 53 پست
اون آقای متاهل مهندس بود میگفت زنم بد فلان اینجور دیگ دخترعموم عاشقش شد اما خب دلش برا زن اون آقا هم ...

خدا لعنت کنه اون اقا رو مقصر اصلی اون مرده بوده خدا از سر تقصیرات اون مرحومم بگذره

ببخشید میپرسم با اون زنا چ نوع چتی میکنه؟ در مورد چ مسائلی؟

چه مسائلی می‌تونه باشه بجز .....! کاش مجرد میموندم .خیلی سخته متاهلی.مخصوصا برای من که روی این مسئله حساس هستم خیلی ....بچه ها هم که هستن دیگه کاری از دستم برنمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مسائلی می‌تونه باشه بجز .....! کاش مجرد میموندم .خیلی سخته متاهلی.مخصوصا برای من که روی این مسئله ...

برو ی اکانت ناشناس درست کن خودت باهاش چت کن بزن تو صورتش بگو منم بلدم ولی ابرو حالیمه

برو ی اکانت ناشناس درست کن خودت باهاش چت کن بزن تو صورتش بگو منم بلدم ولی ابرو حالیمه

بلد نیستم راستش . از اینستا سردرنمیارم..بی سواد هم نیستم ولی.نداشتم تا حالا😂

اکانت منظورتون ایمیل جدید بسازم و با اون برم داخلش؟ 

منم دلم اروم‌گرفت ولی میدونی چیه ی ربع قسمش میدادم بگو چ صحبتی بینتون بوده بعد ی ربع گف میخواستم انص ...

نمیدونم واقعا چی بگم امیدوارم که اینجوری که فکر میکنی نباشه و فقط راجب همون قرعه کوفتی باشه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

بلد نیستم راستش . از اینستا سردرنمیارم..بی سواد هم نیستم ولی.نداشتم تا حالا😂اکانت منظورتون ایمیل جد ...

والا تاپیک بزن من زیاد سر در نمیارم چون شوهرم خودش نداره و منو هم‌نمیزاره نصب کنم‌چن بار نصب کردم چیزی هم نبوده ولی پاک کرده