2777
2789
عنوان

ختنه😭 به خاطر دل یه مادر بیاین🙏😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6166 بازدید | 174 پست
عزیزم میخوای ببریش بیمارستان ?من هنوز بچه ندارم ولی همیشه این فوبیا رو دارم

من پسرمو با نظر دکترش ۲۳ روزگی ختنه کردم بردم بیمارستان با بیحسی تو ۱۰ دیقه انجام دادن 

اولین بار ک میخواد جیش کنه خیلی میسوزه بعدش دیگه خوب میشه نگران نباش

مادر پسرت ؟ پسرت مال خودت نی ؟

نه عزیزم 🙂

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه پسربچه رومیشناسم هشت سالشه هنوز ختنه نیس🫤

دوست شوهر من هنوز ختنه نکرده. ب شوهرم گفته بچگی منو نبردن بعدش که بزرگ شدم خجالت کشیدم نرفتم 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

من پسرم دوماهش بود ختنه کردیم مشکل چسبندگی داشت اگه یکم دیر تر کرده بودیم کلیه اشو از دست می‌داد خدا رحم کرد فهمیدیم ولی اینقدر گریه کردم همون لحظه رفتم تو اتاق دلشو نداشتم نگاه کنم فقط باباش پیشش موند ولی دردش یک ساعت بود بعد استامینوفن دادم آروم شد

دوست شوهر من هنوز ختنه نکرده. ب شوهرم گفته بچگی منو نبردن بعدش که بزرگ شدم خجالت کشیدم نرفتم

چقدر بی فکرن خانواده 😐💔

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

وایییییی😐

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه کلا بیخیالن فکر اون طفل معصومم نیستن

وای گناه داره. من پسرم دوسالش بود میخواستیم شلوارش دربیاریم خجالت میکشید نمیذاشت دیگه چه برسه پسر8ساله گناه داره .خجالت میکشه‌. بعد چطوری میخوان بگیرنش‌

پسرم پشت دربودم اینقدر گریه میکرد جیگرم کباب شد.

البته درذ نداشتا بی حسی زده بود ولی بچه میترسه 

من دلشو داشتم شوهرم دلش میسوخت.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه کلا بیخیالن فکر اون طفل معصومم نیستن

ای بمیرم براش🥺

ای وای چه بد. وای حق داره الان با این سن چطوری بره ختنه کنه زشته...

اخه چقدر بی فکرن پدرومادرا... زن نداره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ای بمیرم براش🥺

خدانکنه ابجی 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ای وای چه بد. وای حق داره الان با این سن چطوری بره ختنه کنه زشته... اخه چقدر بی فکرن پدرومادرا... زن ...

مجرده سی سالشه 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

آخی چه مامان خوبی بخدا اولین نامادری که میبینم خوبی خدا حفظت کنه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

وای گناه داره. من پسرم دوسالش بود میخواستیم شلوارش دربیاریم خجالت میکشید نمیذاشت دیگه چه برسه پسر8سا ...

وای دقیقا بچه منم همینه جز من حتی همسرمم نباید لخت شو‌ببینه ...

از چند شب پیش تا بحال همش گریه کردم و همسرمو سرزنش کردم که چرا نوزادی نبردنش...💔

از دیشب تا امروز صبح نصفه عمر شدم ...

ولی خداروشکر الان خوبه حالش