2777
2789
عنوان

پسره بمن گفت دختر خونگی هستی 💔

1501 بازدید | 102 پست

بچه ها این حرفو تاحالا چن نفر بهم گفتن تو محیط کار یا بیرون در مواجه با مردم اینا 

دیروز با ی پسری برای اولین بار رفتم بیرون تو حرف زدن بم گفت معلومه تو دختر خونگی هستی و میلیاردها پول بریزم جلو پات نگاشون نمیکنی (پسر خیلی کاربلدبوددد خیلییی فک نکنید خواسته تعریفی چیزی کنه رک واقعیتو گف)

حالا چرا؟ بم گف پایه ای بریم چایخونه قلیون بزنیم گفتم ن راستش من قلیون نمیکشم گف ینی تاحالا نرفتی گفتم هزار بار رفتم بقیه میکشن من نگا میکنم حرف از پول اینا شد گفتم چقدر درگیر کاری و پولی همه حرفات همینه گف ارع دیگ دنیا رو پول میچرخونه ببین اگ من پول نداشتع باشم تو حاضری با من بیای بیرون ی بار ک رفتیم بیرون دفه دوم پول نباشه ببرمت رستوران نمیای 

گفتم همه مث هم نیستن 

هستین ادامش بگم؟

من ذات ادما منش اینا هم برام مهمه دیدم پسرع گف اصن از طرز حرف زدنت حتی صورتت معلومه دختر خونگی هسی اینا 

خیلی بم برخورد 💔گف تو فامیل دوستات دختر سراغ نداری ک باهاش برم چایخونع اینا گفتم ن از ماشین پیاده شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقران برگام ریخت ابنا همه تو ابنستاس ک پسرا میگن دخترا پولکی شدن ما دختری میخایم ک خوب باشه بادرک باشه 

اما تو واقعیت مث الان پسرع انگار توقع داشت من پولکی باشم گف مشخصه تیغ زن نیستی این صحبتا 

ینیا خودشون دنبال ابنجور دختران 

فقط تو مجازی گوه میخورن ک دختر بادرک باشه در اصل همون پولکیا رو میپسندن

آدم برای دیت رفتن نمیره چایخونه اون مشکل از خودشه همین که همین اول کاری این حرفارو زده، چایخونه انتخاب کرده برای محل قرار و تو روت گفته کسی ر‌و نمیشناسی باهاش برم چایخونه 

معلومه آدم مزخرفیه

تو بخواهی می شود🌱

دنبال یه دختر بوده باهاش هر کار دوست داشته باشه بکنه

دیده تو آدمش نیستی این حرف رو زده

برو خداروشکر کن از دستش خلاص شدی 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دختر خونگی مگه چشه ول خیابون ها خوبه ؟ بگو تو حالا میلیارد ها پولت کدوم‌گوری بود

ار این ناراحتم من و وخترایی مث من ک دلمون میخاد درست زندگی کنیم پاک باشیم پسرا پس میزنن ینی دخترایی مث من دیگ خواهان نداره اصل موضوع اینه