2777
2789
عنوان

پسره بمن گفت دختر خونگی هستی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 102 پست
دختر خونگی ک سوار ماشین غریبه نمیشه پس اشتباه کرده

والا با ترس و لرز رفتم 😐بخدا صندلی عقب هم نشستم 😐شماره پلاکشم پیامک کردم برا فامبلامون همچین راحتم نیستم والا 

انقد تهمت نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا با ترس و لرز رفتم 😐بخدا صندلی عقب هم نشستم 😐شماره پلاکشم پیامک کردم برا فامبلامون همچین راحتم ...

تهمت نزدم گفتم دختری ک اهل دوست پسرو رفیق بازی نباشه سوار ماشین غریبه نمیشه جلو عقب نشستن فرقی نداره

اره میخاد اینطور بگه ک دختره خوشش بیاد باهاش بره چقدر چندشن این پسرا

نه بابا این طوری گفته استارتر ناراحت شه که دختر خونگی و ساده ام خواهان ندارم عوض شه بره شکل خودش شه که موفق هم شده

ار این ناراحتم من و وخترایی مث من ک دلمون میخاد درست زندگی کنیم پاک باشیم پسرا پس میزنن ینی دخترایی ...

دختر پاك بايد با پسر پاك باشي ايني كه شما ديدين لاشي سو استفاده كن بوده 

به دختر خراب ها هم بعد استفاده هزار جور انگ ميزنه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
تهمت نزدم گفتم دختری ک اهل دوست پسرو رفیق بازی نباشه سوار ماشین غریبه نمیشه جلو عقب نشستن فرقی نداره

اهل دوست پسر هم نیستم اولین باره سوار ماشین غریبه میشم 

ب خودشم گفتم من اصن اهلش نیستم😐

بازم داری تهمت میزنی 

نه بابا این طوری گفته استارتر ناراحت شه که دختر خونگی و ساده ام خواهان ندارم عوض شه بره شکل خودش شه ...

نمیدونم من بااینکه مذهبی نیستم ازاین روابط متنفرم فکر میکنم بخام ب همچین روابطی تن بدم شخصیتم له میشه خورد میشم هرکس در شانم بود ب موقش سرراهم قرارمیگیره البته الان متاهلم این افکار مجردیمه

بقران برگام ریخت ابنا همه تو ابنستاس ک پسرا میگن دخترا پولکی شدن ما دختری میخایم ک خوب باشه بادرک با ...

چرا اصل مطلب رو متوجه نشدی؟معمولا پولکی ها خوب سرویس میدن....متوجه شده نمیتونه از شما سو استفاده کنه.عاشق چشم و ابرو نیستن که الکی خرج کنن....

خدایاشکرت❤️🙏
اهل دوست پسر هم نیستم اولین باره سوار ماشین غریبه میشم ب خودشم گفتم من اصن اهلش نیستم😐بازم داری تهم ...

وقتی سوار نشدی میشد تهمت حالا ک سوار شدی دیگه اسمش تهمت نیست واقعیته چه بپذیری چه نه