2777
2789
عنوان

پسره بمن گفت دختر خونگی هستی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 102 پست
عزیزم من نمیدونم چن سالته یا چقدر تو اچتماع بودی ولی زرنگ شدن فقط به ارتباطات هست مثلا ارتباط با دوس ...

۲۳سالمع تازه وارد اجتماع شدم ارع بقران ادما خیلی دو رو وکثیف شدن ادم درونگرایی هم هستم زیاد با دوست رفیقام بیرون نرفتم ینی دوست زیادی ندارم اون یکی دوتا هم ک متاهل شدن 

کاش میشد منم عوض بشم بهترین ورژن خودم 

بخدا ک براشون مهم نی چرا برا ما مهم باشه ؟من ب این نتیجه رسیدم هیچ مردی ارزش نداره هیچ کدومشون از هم ...

من دیر فهمیدم شماها زرنگ باشین خودتون حروم هیچکس نکنید

✨هرگز با یک احمق پهن مغز بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دستت درد نکنه بابت حرفات دقیفا برداشت خودمم بر خلاف بقیه کاربرا ک میگن برا رابطه ج فلان میخواست ...

با بیشتر تو جامعه بودن بیشتر ارتباط برقرار کردن با ادمها بیشتر تو جمع شرکت کردن میتونی مثلا سرکار بری یا کلاس های گروهی مختلف شرکت کنی یا تور گروهی بری

نظرت راجع حرفای این پسرع چیه

ببین بنظرم خیلی درگیر حرف های بقیه نباش گوش کن چی میگن ولی نه تا حدی که باعث شه ذهنت درگیر شه هی بهش فکر کنی چرا این حرفو زد چرا اونجوری نگفت بعضی وقتها ادم ها فقط میخوان یه چیزی گفته باشن فقط روی خودت کار کن سعی کن که روز به روز یک درصدم که شده از روز قبلت بهتر باشی همین

نه تعریف کسی ازت نه توهین کسی بهت نباید اونقدر ذهنتو درگیر کنه

چجوری پشت تلفن انقدر خوب حرف میزد ک ادم فک میکرد اسمون دهن وا کردع همین افتادع چجوری پشت تلفن از ایه ...

ادماي لاشي مثل اين ادم دو رو هستن سعي كن تحت نظر خانواده با يكي اشنا بشي و ازدواج كني 

تو روابط حرام خير و بركتي نيست 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
من دیر فهمیدم شماها زرنگ باشین خودتون حروم هیچکس نکنید

چن سالته ؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

۲۴

سنی نداری ‌ ک دو سال تفاوتمونه !توعم زندگیتو از اول بساز همونجور ک من دارم از اول میسازم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

۲۳سالمع تازه وارد اجتماع شدم ارع بقران ادما خیلی دو رو وکثیف شدن ادم درونگرایی هم هستم زیاد با دوست ...

عزیزم ارتباطات و بیشتر کن مثلا حتما باشگاه و کلاس برو سعی کن با دخترا اونجا ارتباط برقرار کنی دوست بشی اینور اونور برو  من نمیدونم رشته تحصیلیت چی بوده ولی سعی کن شاغل بشی حتما   کلا دایره ارتباطات و بیشتر کن هم زرنگ و باتجربه میشی هم اینکه کیسای بیشتر بهت معرفی میشه 

الان ییرون رفتن با این پسر یه قدم تورو رشد داد و شد یه تجربه