2777
2789
عنوان

بچه ها کمک به مادرم گفتم بی بی چک بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 84 پست
اگه آزمایش مثبت بود به شوهرت بگو یه ماه مونده عروسی ، تا ۳ ماهگی کسی نمیفهمه بارداری بعدشم به بقیه م ...

من موقع عروسیم بچم سه ماهه بود یکم تپل شده بودم ولی با لباس عروس اصلا معلوم نبود تازه کلی هم رقصیدم و فعالیت داشتم هیچیم نشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بقیه چه ربطی داره اصلا

ربطی نداره ولی با گفتن اینکه بچه ۷ ماه دنیا اومده ادم خودشو سرزبون میندازه و مسخره میشه

چه نیازی توضیح داد اصلا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ربطی نداره ولی با گفتن اینکه بچه ۷ ماه دنیا اومده ادم خودشو سرزبون میندازه و مسخره میشهچه نیازی توضی ...

آره درسته منم موقع عروسیم ۳ماهه باردار بودم الانم ۲۰روزم نیس عروسی کردم ولی اعلام کردم به همه که باردارم و هرکی پرسید بدون خجالت گفتم بچم چند وقته ست و جوری گفتم که به خودشون اجازه توهین کردن یا فصولی بیشتر ندن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بقیه هم گاون

گاو یا انسان ،قرار نیست بچه رو که از گوشت خون خودشه سقط کنه(وقتی تو نامزدی تن به رابطه داده پس باید فکر اینجا و بارداری هم میکرد، با احترام ) من ۳ تا زایمان داشتم یه سقط  ،اون سه تا زایمان به کنار ،اون سقطم اندازه ۳ تا زایمان اذیتم کرد عوارض بعدش تنبلی تخمدان ،ریش درآوردن ،پریود نشدن ریزش شدید موی سر ،نازایی .

چقدر رفتم دکتر چقدر دارو مصرف کردم چقدر روحیه م خراب شد .

گور بابای دیگران . تو آشناهای ما چند نفر بودن تو نامزدی باردار شدن الان بچه ها مدرسه میرن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خیلی عجله کردی واسه بارداری مردم چند سال بعد ازدواج بفکر بارداری می افتن،شما دیگه پیش دستی کردی قبل ...

به امام حسین من هیچ رابطه این انجام ندادم یک بار اونم به اسرار نامزدم با کاندوم چند وقت بعدشم پرود شدم الان اینجوری یودم رفتم ازمایش دادم اومدم الان جواب یگیرم 

من از زندگیت چیزی نمی دونم عزیزم اختلاف سنی من با دخترم ۲۹ ساله . دیر باردار شدم و دو تا سقط داشتم . ...

اره ولی از سن کم خودمم باید لذت ببرم یا ن 

امسال تازه میخام دیپلم بگیرم 

زود ازدواج کردم هیچیم شبیه هم سن سالام نشد حداقل بچه فلا نیارم 

اره ولی از سن کم خودمم باید لذت ببرم یا ن امسال تازه میخام دیپلم بگیرم زود ازدواج کردم هیچیم شبیه هم ...

اگه تلاش کنی با بچه هم به همه جا می رسی یه دوست داشتم با بچه دانشجو شد بعد لیسانسی که با هم گرفتیم یه لیسانس دیگه گرفت ارشد گرفت آزمون معلمی قبول شد الانم خانم معلم من بی بچه به هیچ جا نرسیدم اون خواست و تلاش کرد من تنبلی کردم . به نظر من حیفه اون کوچولو که نیاد بغلت . ان شاالله به همه آرزوهات برسی عزیزم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

آره درسته منم موقع عروسیم ۳ماهه باردار بودم الانم ۲۰روزم نیس عروسی کردم ولی اعلام کردم به همه که بار ...

بهترین کارو کردین

اصلا چیز شرم آوری نیست از نظر من

انشالله نی نی کوچولوتون صحیح و سلامت بدنیا بیاد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین