2777
2789
عنوان

بچه ها کمک به مادرم گفتم بی بی چک بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 84 پست
گاو یا انسان ،قرار نیست بچه رو که از گوشت خون خودشه سقط کنه(وقتی تو نامزدی تن به رابطه داده پس باید ...

عزیزم دقیقا منظورمنم گور بابای دیگران بود ولی وقتی همچین دروغی بگه بقیه به خودشون اجازه میدن حرف مفت بزنن اصلا چه نیازی به توضیح دادنه؟به کسی ربطی نداره واقعا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال هر روز دختر من....رو همه عکسای رو دیوار عکسشو چسبوندم😅

پسر منم میپرسه میگم زیر دامنم قائم شده بودی😂

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

پسر منم میپرسه میگم زیر دامنم قائم شده بودی😂

چند سال پیش داشتیم فیلم عروسی یه فامیل رو میدیدم یهو دخترش لج کرد من چرا نبودم اخرش کار رسید به جایی که دختره جییییییغ میزد گریه میکرد که چرا منو نبردین😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پیش ماما برو بگو میخام بکنم برات جور میکنه ولی دکترزنان چون پزشکه غیرقانونیه نمیکنه

من حداقل پیش ۱۰تا ماما و داروخونه رفتم نهایتش با هزار تا خواهش یه شماره گیرم اومد که گفت حداقل ۴۰یا ۵۰تومن با بیمه در میاد برات هرچی هم شد پای خودت ما تعهدی نداریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سال پیش داشتیم فیلم عروسی یه فامیل رو میدیدم یهو دخترش لج کرد من چرا نبودم اخرش کار رسید به جایی ...

ما فیلم نداریم خداروشکر😂😂😂

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ایشلا برم پیش دکتر زنان

میشه تاپیکم رو گزارش بزنید؟گزارش زدید لایک کنید منم صلوات میفرستم براتون💚🌱

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️