با توجه به تاپیک قبلی گفتم مادرم برام بی بی چک خرید و زدم بعد دو خطه قرمز افتاد مادرم گفت مثبته من که تا حالا رابطه نداشتم یک بار با کاندوم بود استرس بدی دارم مامانم گفت نگو به کسی تا فردا وقت بگیرم بریم ازمایش بده ای استرس بدی دارم
گاو یا انسان ،قرار نیست بچه رو که از گوشت خون خودشه سقط کنه(وقتی تو نامزدی تن به رابطه داده پس باید ...
عزیزم دقیقا منظورمنم گور بابای دیگران بود ولی وقتی همچین دروغی بگه بقیه به خودشون اجازه میدن حرف مفت بزنن اصلا چه نیازی به توضیح دادنه؟به کسی ربطی نداره واقعا
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چند سال پیش داشتیم فیلم عروسی یه فامیل رو میدیدم یهو دخترش لج کرد من چرا نبودم اخرش کار رسید به جایی که دختره جییییییغ میزد گریه میکرد که چرا منو نبردین😂😂
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پیش ماما برو بگو میخام بکنم برات جور میکنه ولی دکترزنان چون پزشکه غیرقانونیه نمیکنه
من حداقل پیش ۱۰تا ماما و داروخونه رفتم نهایتش با هزار تا خواهش یه شماره گیرم اومد که گفت حداقل ۴۰یا ۵۰تومن با بیمه در میاد برات هرچی هم شد پای خودت ما تعهدی نداریم