2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

343 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزیز.میشه تجربه ی خودتونو درمورد فیبروز بگین؟من بفکرشم که انجام بدم چون ابروهام کم پشت و کمرنگه.نمیدونم کار درستیه یانه؟

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

خوب اگر از من میپرسی انجام نده ...من دادم و دارم ریمو میکنم اوایل قشنگه ولی بعده چند مدت خراب میشه ...همون دو تار ابرو ارزش داره بخدا

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدیدوست من،۵ ساله انجام دادهخیلی بستگی ب ارایشگر و موادش داره

بله داره ..ولی کاش از آسیبش هم بدونیم .....من هر کسو دیدم بد شده براش ..و البته ریمو کردنش کلا نابود میکنه

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خوب اگر از من میپرسی انجام نده ...من دادم و دارم ریمو میکنم اوایل قشنگه ولی بعده چند مدت خراب میشه . ...

شاید جایی که رفتین انجام دادین کارشون خوب نبوده نه؟؟

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

میکرو طبیعی ترهمن یه ماهه انجام دادم خیلی راضی ام

فرق میکرو با فیبروز چیه؟ من هیچی نمیدونم واقعا.الانم چون دیدم همکارم انجام داده و خیلی طبیعیه این تصمیم روگرفتم

من چندساله که زدم راضیم چندروز دیگه میرم برا تمدیدش چون کم رنگ شده

بعدش ابروهات کم پشت تر نشدن؟

من خیلی راضی ام چیه ابرو نازک . ابروهای من شبیه هم نبودن و اصلا خوشم نمیومد ولی الان عالی شده فقط ج ...

باشه عزیزم مگه چجوری میشه که میگی بذارم برا بعد یلدا؟یعنی انقد مشخصه؟!

منم دوس دارم جاهایی که ابروهام کم پشت شده انجام بدم

همکارم انجام داده عالیه انقد که من که توعمرم به اینچیزا فک نکردم تصمیم گرفنم ریسک کنم و انجامش بدم .نمیدونم بنظرم خیلی خوبه .چون دیدم چقد تغییر میکنن بعدش