با توجه به تاپیک قبلی گفتم مادرم برام بی بی چک خرید و زدم بعد دو خطه قرمز افتاد مادرم گفت مثبته من که تا حالا رابطه نداشتم یک بار با کاندوم بود استرس بدی دارم مامانم گفت نگو به کسی تا فردا وقت بگیرم بریم ازمایش بده ای استرس بدی دارم
منم دقیقا تو این وضعم در ب در دنبال قرصم هیشکی نمیده
حیفت نمیاد عزیزم .
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
خیلی عجله کردی واسه بارداری مردم چند سال بعد ازدواج بفکر بارداری می افتن،شما دیگه پیش دستی کردی قبل از عروسی ،سنت هم کمه،نمیدونم چرا رابطه برقرار میکنید یکم خودتونو نگه دارید دخترا
خیلی برام زوده نمیتونم از الان اصلا ب زندگیم نمیتونم اعتماد کنم
من از زندگیت چیزی نمی دونم عزیزم اختلاف سنی من با دخترم ۲۹ ساله . دیر باردار شدم و دو تا سقط داشتم . همیشه میگم کاش فاصله سنی م با بچه م کمتر بود سن پایین حوصله ات بیشتره تا سن بالا. مطمئنم یه روز از اینکه اختلاف سنیت با بچه ات کمه لذت میبری
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...