2777
2789
عنوان

مثل بمب ترکید و آبروش رفت 🤦🏻‍♀️

2033 بازدید | 81 پست

سلام ، در دانشگاه تهران یه دختر دانشجو به همکلاسی پسرش عکس هایی از خودش میده و بعد پسره اکانتش رو پاک می کنه . با یه اکانت دیگه دختره میگه تو هک شدی و برای اینکه بفهمم باید دوباره عکسای ن*د رو بفرستی .

خلاصه دختره که فکر می کنه آبروش رفته همه رو بلاک میکنه و روز بعد که میشه دیروز ، میره دانشگاه و می بینه توی راهرو و کلاسا و پشت صندلی ها ، بارکد اسکن زدن . در واقع اسکن ِ عکس هایی که برای پسره فرستاده بود 🤦🏻♀️

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بعد از کلی تپش قلب و استرس من براش ، گفتن که اسکن آنلاین شاپ بوده و در واقع کللللل ماجرا سناریو تبلیغات ☠️🔪

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

چند روز پیش یه نفر همچین تاپیکی زد من خوندمش

ارررره قسمت اولش که گفت هک شدی دوباره عکس بده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺