2777
2789

هردوتا استخون درشت نی و نازک نی ساق پای راست تو تصادف بشکنه و جا به جایی داشته باشه ‌‌جراحی بشه توش میله حالت پلاتین بذارن چقد میشه دیه ش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به ابزار ارتوپدی دیه تعلق نمیگیره نازک نی حدود ۸ درصد درشت نی هم بین ۸ تا ۱۰درصد البته درصورتی ۱۰ درصد میشه که بهش عرش دیه(اگه املاش درست باشه شایدم ارش باشه😅)تعلق بگیره

پزشکی قانونی تایید می‌کنه بیمه واریز

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اگر بشکنه ۸ درصد هر استخوان اگر پین و ابزار ارتوپد کار بزارند ارش داره ارش هم حدود ۲ درصد به تشخیص پزشکی قانونی یا اگه موجب نسج نرم بشه بازم شامل ارش میشه ولی اگه استخون خورد شده باشه بجای ۸ درصد میشه ۱۳/۳۳ درصد 

عزیزم به ابزار ارتوپدی دیه تعلق نمیگیره نازک نی حدود ۸ درصد درشت نی هم بین ۸ تا ۱۰درصد البته درصورتی ...

ارش چی هست گلم؟ من خوندم اگر منجر ب جاگذاری پلاتین شه ۲ درصد تعلق میگیره 

اگر بشکنه ۸ درصد هر استخوان اگر پین و ابزار ارتوپد کار بزارند ارش داره ارش هم حدود ۲ درصد به تشخیص پ ...

هردو تا استخونم نازک نی و درشت نی شکسته جا ب جایی هم داشته پلاتین هم‌گذاشتن جوش نخورده هنوز چقد میشه بنظرت 

عزیزم به ابزار ارتوپدی دیه تعلق نمیگیره نازک نی حدود ۸ درصد درشت نی هم بین ۸ تا ۱۰درصد البته درصورتی ...

ارش درسته عزیزم ارش ناشی از کار‌ گذاری ابزار ارتوپد معمولا ۲ درصد و ارش نسج نرم هم معمولا ۲ درصد 

ارش چی هست گلم؟ من خوندم اگر منجر ب جاگذاری پلاتین شه ۲ درصد تعلق میگیره

والا ما هم یک ساله درگیر همین قضیه هستیم قاضی بهمون گفت ابزار تاثیری تو مبلغ نداره چون بعد یک سال باید برداشته بشه اگه بعد از پایان طول درمان با تایید پزشکی قانونی حرکت پات محدود بشه یه مبلغ جزیی علاوه بر دیه تعلق میگیره که بهش ارش میگن