بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روز تصادف زانوم کبود شد.پام به شدت میلرزید.تریلی زد به پیکان ما و بعد زد به اتوبوس زاعران که از کربلا برگشته بودن.بیست و یک سالم بود و لاغر بودم.کم کم درد زانوم بیشتر شد.مینیکس زانوم درجه دو پاره شده بود.چندین دکتر رفتم.کلی طلا فروختم.برای بارها ام آر ای.کلی آمپولهای خارجی با دستمزد بالا برای تزریق.دو سال پیش هم پی آر پی کردم.بدتر شد و بهتر نشد.الان دچار کیستهای بزرگ شده.باعث شده کم استخوان رانم کج بشه و به پهلو رو زمین بخوابم سخته برام.کل زانوم ورم شدید داره.درد و ورم و واریسهای تار عنکبوتی رو ساق پا راستم افتاده.درد میزنه ساق و مچ و کف پام.گاهی دو انگشت پام بی حس میشه.حالا من رانندگی میکنم.مهمانی سنگین طی این سالها.همش سر پا.وزن به خاطر درد و کم تحرکی بالا رفته.درد پا دایمی حتی وقت خواب.زندگی معمولی رو طی میکنم.چون مجبورم. ولی روز به روز بدتر میشم.جدیدا بچه هام کلاس رانندگی میفرستم که یاد بگیرن رانندگی بسپارم به اونا.درد پا یه طرف درد اینکه فامیل درجه یک که باعث تصادف شد و تهدید کنه دیه نگیر یه طرف و ...کلی داستان برات بگم یه رمانه.روزت خوش عزیزم❤️
وای چه ربطی به آشنا بودن داره دیه حق شما بود باید بهتون میداد
دعوا سخت با خانواده.تهدید که مواد مخدر زیر ماشینت جا ساز میکنم.رفتم شکایت کردم که خواسته مواد جاساز کنه.و پرونده رو ادامه ندادم چون مدرک نداشتم.رفتم دیه بگیرم گفتن اون زمان کامپیوتر نبوده برو آقای فلانی پرونده رو برات پیدا کنه.فقط از ترس آبرو پیگیر نشدم.پنج سال باهاش قهر بودم.عروسی دخترش هیچ کس نرفت از بس بد جنسه.از در دوستی وارد شد و عروسی دخترش رفتم کلی هم داستان داشتن.درگیری با خانواده داماد.این وسط پسرم با پسرش نوجوان رفتن تصادف بد کردن.باز اونحا هم عکس مهره گردن پسرم رو که صدمه دیده بود از پرونده برداشت. و هی میگفت دیه پسرت باید بدی ما.والا رفتم گرفتم و گوش به حرفش ندادم.کلی اتفاقات دور حوصله نوشتن باهاش داشتم با بدبختی از زندگیم حذفش کردم.ولی بی حد و حساب ثروتمنده خیلی خیلی وضعش خوبه بالای چهل آپارتمان و چندین تریلی به راننده سپرده.باغ و چندین مغازه در شهر های مختلف.ولی گدا صفت.