2777
2789
عنوان

دیه شکستگی پا چقدره کسی میدونه⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 51 پست
زانوم شکست.دیه ام رو آشنا بود نداد.الان کل پام درگیره.یه عمر.دنیا یه زندگی بدون درد پا بهم بدهکاره.. ...

وای چه ربطی به آشنا بودن داره دیه حق شما بود باید بهتون میداد

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو تا استخونم نازک نی و درشت نی شکسته جا ب جایی هم داشته پلاتین هم‌گذاشتن جوش نخورده هنوز چقد میشه ...

اگه فقط شکستگی ها در نظر بگیری میشه ۱۶ درصد و ۲۵۶ میلیون تا اینجا ولی مثلا میگم هر کدوم ۲ درصد هم مجموع اروش باشه کلا ۲۰ درصد ۳۲۰ میلیون 

زانوم شکست.دیه ام رو آشنا بود نداد.الان کل پام درگیره.یه عمر.دنیا یه زندگی بدون درد پا بهم بدهکاره.. ...

شکایت کردی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ارش درسته عزیزم ارش ناشی از کار‌ گذاری ابزار ارتوپد معمولا ۲ درصد و ارش نسج نرم هم معمولا ۲ درصد

من پارسال برج آذر از پله خونه همسایه افتادم پایین.میتونم شکایت کنم ازشون؟چهار جای پام شکسته دین و پلاک گذاشته دکتر

وقتی بی خود و بی جهت از حق و حقوق قانونی خودتون گذشت میکنید همین میشه

ارش درسته عزیزم ارش ناشی از کار‌ گذاری ابزار ارتوپد معمولا ۲ درصد و ارش نسج نرم هم معمولا ۲ درصد

نه عزیزم ربطی به ابزار نداره من دیروز واسه همین قضیه دادگاه بودم قاضی گفت چون ابزار برداشته میشه صرفا بهش ازش تعلق نمیگیره فقط درصورتی که پزشک معتمد پزشکی قانونی تایید کنه که شما محدودیت حرکتی دارید ارش تعلق میگیره 

نه عزیزم ربطی به ابزار نداره من دیروز واسه همین قضیه دادگاه بودم قاضی گفت چون ابزار برداشته میشه صرف ...

من کار بیمه کردم معمولا چیزی دیدم مینویسند ارش ناشی از کاربرد ابزار ارتوپد تشخیصش هم با پزشک قانونی هست خب برای شما تشخیص داده کاربرد اون ابزار ایجاد ارش نکرده

اگه فقط شکستگی ها در نظر بگیری میشه ۱۶ درصد و ۲۵۶ میلیون تا اینجا ولی مثلا میگم هر کدوم ۲ درصد هم مج ...

سازمان تامین خسارت های بدنی قراره برام واریز کنه واقعا بنظرت ۳۰۰ رو میده؟

نه عزیزم ربطی به ابزار نداره من دیروز واسه همین قضیه دادگاه بودم قاضی گفت چون ابزار برداشته میشه صرف ...

من عکس بردم برا پزشکی قانونی هنوز جوش نخورده خودشم گفت

سازمان تامین خسارت های بدنی قراره برام واریز کنه واقعا بنظرت ۳۰۰ رو میده؟

کی تصادف کردی به این زودیا رو پولت حساب نکن😅من ۱۵ ماهه که از تصادفم میگذره ولی هنوز پولی ندادن