2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پستا و استوریاشون تو ساحل نمیگه یه دوست سادنا..💀

😂😂🤦‍♀️ندیدم اونارو

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
چیپ ترین و رومخ ترینشون سوداعقده ای و اویزون و خود چس پندار طناز خودنماترین نگار 😂

یادت رف بهارو بگه ک دیقا مث خاک اندازه کلا پاش وسط رابطه دکی و ماهرخه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

چیپ ترین و رومخ ترینشون سوداعقده ای و اویزون و خود چس پندار طناز خودنماترین نگار 😂

ولی با شخصیت ترین و منطقی ترینشون نگاره

دورو و ظاهرساز نیست دلسوزه

رژ نارنجی سودا رو کاش بگیرن:) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ولی با شخصیت ترین و منطقی ترینشون نگارهدورو و ظاهرساز نیست دلسوزهرژ نارنجی سودا رو کاش بگیرن:)

و سایه صورتی طناز

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

وقتی حرف میزنه فک میکنی هنر پیشه هالیووده

خشکه تفلونه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

دقیقا وقت پر کن و خنده دارهحداقل از خیلی از سریالای جدید جالب تره

آخه اصلا خنده دار نیست من دیدم همش دعوا و بحث و غیبت و بی منطقی. چرا سازنده اش فکر کرده بیننده از دیدن دعوا خوشش میاد

پستا و استوریاشون تو ساحل نمیگه یه دوست سادنا..💀

ببین تنها چیزی ک مشخصه اینه ک طناز با شاهینه و مهبد با ترانه بقیه هیچکدومشون معلوم نی با کین فقط میلاد هم با یکی هس ک نمیدونم کیه چون ی دختر دیگ میاد تو برنامه ک میلاد احتمالا میره باهاش. ی ویدیو هم ک امیرسحین گذاشته بود ک از سودا جدا شده از ی دختر جدید رونمایی کرده بود البته پستاش با سودا هنو هس. نگار هم معلوم نی با کیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اونو هنوز خوب نمیشناسم 😂

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁