2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پستا و استوریاشون تو ساحل نمیگه یه دوست سادنا..💀

😂😂🤦‍♀️ندیدم اونارو

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
چیپ ترین و رومخ ترینشون سوداعقده ای و اویزون و خود چس پندار طناز خودنماترین نگار 😂

یادت رف بهارو بگه ک دیقا مث خاک اندازه کلا پاش وسط رابطه دکی و ماهرخه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

چیپ ترین و رومخ ترینشون سوداعقده ای و اویزون و خود چس پندار طناز خودنماترین نگار 😂

ولی با شخصیت ترین و منطقی ترینشون نگاره

دورو و ظاهرساز نیست دلسوزه

رژ نارنجی سودا رو کاش بگیرن:) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ولی با شخصیت ترین و منطقی ترینشون نگارهدورو و ظاهرساز نیست دلسوزهرژ نارنجی سودا رو کاش بگیرن:)

و سایه صورتی طناز

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

وقتی حرف میزنه فک میکنی هنر پیشه هالیووده

خشکه تفلونه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

دقیقا وقت پر کن و خنده دارهحداقل از خیلی از سریالای جدید جالب تره

آخه اصلا خنده دار نیست من دیدم همش دعوا و بحث و غیبت و بی منطقی. چرا سازنده اش فکر کرده بیننده از دیدن دعوا خوشش میاد

پستا و استوریاشون تو ساحل نمیگه یه دوست سادنا..💀

ببین تنها چیزی ک مشخصه اینه ک طناز با شاهینه و مهبد با ترانه بقیه هیچکدومشون معلوم نی با کین فقط میلاد هم با یکی هس ک نمیدونم کیه چون ی دختر دیگ میاد تو برنامه ک میلاد احتمالا میره باهاش. ی ویدیو هم ک امیرسحین گذاشته بود ک از سودا جدا شده از ی دختر جدید رونمایی کرده بود البته پستاش با سودا هنو هس. نگار هم معلوم نی با کیه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اونو هنوز خوب نمیشناسم 😂

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁