2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ایسنتامیبینم

همونایی که تو اینستا میبینی قسمت های مهمشه

بقیه اش چرت پرت محض 

نمیدونم چرا یه همچین برنامه آیی انقد معروف شده 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
استوریای نگار و مسعودو ندیدی پسسس

اون رفیقشه 

فک نکنم باهم باشن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
همونایی که تو اینستا میبینی قسمت های مهمشهبقیه اش چرت پرت محض نمیدونم چرا یه همچین برنامه آیی انقد م ...

دقیقا اگه اسم دبگه ای داشت بهتر بود کاش اسم عشق روش نبود

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

من تو این چند شبه وقت نکردم قسمت ۴۵ ندیدم میذارم دو سه قسمت پشت هم میبینم😂🙄

من طاقت نمیارممم بیشترشم میزنم جلو سر جمع ده دیقشو میبینم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

بچه ها نگار و میلاد رلن؟؟

اره ولی فیکه میلاد قبل برنامه با دوست نگار رل بوده تو برنامه طوری رفتار کردن ک انگار همو نمیشناسن کلا این برنامه سناریو عه الهه و دانیال هم میدونستن همو قراره ببینن کاملا هماهنگ شده س وگرنه لباسشون ست نبود

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دقیقا اگه اسم دبگه ای داشت بهتر بود کاش اسم عشق روش نبود

زیگیل ابدی*

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
نگار و مبلاد رفتن رابطه؟

تو برنامه در رابطه ان در واقعیت خیر جدا میشن نگار حذف میشه میلاد میره بای دختر جدید ک میاد تو جزیره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم