2777
2789

دیشب خانوادم خونمون دعوت بودن. در اصل ۵ روز دیگه تولدمه، ولی شوهرم تا جمع رو دید جوگیر شد که جلوی خانوادم پز زندوستی بده؛ اومد کادوی تولدمو ۵ روز زودتر داد.

هنوز کاغذ کادو رو باز نکرده بودم که برادر کوچیکش جلوی همه پرید وسط و مثلا با شوخی و طنز، ولی قشنگ معلوم بود از حسادته، برگشت به شوهرم گفت که داداش اون موتوری که شیش ماه پیش قولشو به من داده بودی نخریدیا، خواستم بگم یادت نره از الان رفتی برای هفته دیگه کادو خریدی، ولی من هنوز توی نوبت قبلی موندم😐

یعنی وسط جمع زهر کرد کادوی منو و جوری حرف زد انگار حقِ اونو دادن به من شوهرمم جلوی جمع مثل ماست نشست و هیچی به داداشش نگفت..

این برادرش کلا عادت کرده، همینجوریشم مدام داره شوهرمو تیغ میزنه و پول میگیره ازش؛ حالا بماند که قبلا شوهرم برای تولدش گوشی خریده بود، سوئیچ ماشینش هم کلا دست اینه، ولی خواسته هاش تمومی نداره

کار به جایی رسیده که زن داداشم دبشب به حالت تمسخر برگشت بهم گفت فلانی قشنگ داره نقش بچه نداشته شوهرتو ایفا میکنه ها...

حالا اونا رو میگیم جهنم، ولی آخه موتور؟؟ اونم با این اوضاع قیمتها انگار پدرشه وظیفشه براش موتور بخره، اصلا انگار نه انگار خودش پدر داره

بعد حرصم از این درمیاد که بخواد برای من یا خونه مون یکم خرج کنه، یهو یادش میوفته کلی قسط داره و دستش تنگه ولی برای موتور داداشش دیگه قسط نداره

بعد مهمونی یه کلام گفتم فکر نمیکنی داداشت توقعش زیادیه؟ خب خودش پدر داره، اگه موتوری هم بخواد پدرش باید براش بخره

یهو داد و بیداد راه انداخت و توپید به من که تو فضولی نکن، به تو ربطی نداره و کاری به این چیزا نداشته باش شدید دعوامون شد دوباره الانم قهریم باهم

تازه یکی دو روز آشتی کرده بودیم ان عن آقا اومد دوباره گند زد به همچی خسته شدم از این خانوادش🤦🏻♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رو دادین بهش... اگ پدر نداشت باز ی چیز

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...

خدا صبرت بده ،باید شوهرت عاقل باشه،شما هم حرص نخور،تولدت پیشاپیش مبارک

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

چیکار داری اگه نداشته باشه نمیخره که لابد داره میخواد بخره چرا خودتو خراب میکنی پیش همسرت از کادوی تو هم که نزده

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

واقعا بعضیا شعور ندارن،

متنفرم از اونایی که دعوا و دلخوری میندازن بین زن و شوهر

حق داشتی از نظر من

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

احتمالا بهش قول داده نمیخواد بگه بدقولم. همین. زیاد سخت نگیر. پیش میاد. من شوهرم برا خواهرش تولد مفصل گرف. ولی برا منو زهرمار کرد. برو حداقل خداروشکر کن برات تولد گرفته کادو داده

حق با شماست

منم میگم بهش دیگه کادو حدی داره حالا گوشی رو میگیم یچی

دیگه آخه موتور سری بعد لابد خونه هم میخواد ازت

بعد برمیگرده به من میگه کاری نداشته باش چرا نباید کاری داشته باشم

منم میگم بهش دیگه کادو حدی داره حالا گوشی رو میگیم یچیدیگه آخه موتور سری بعد لابد خونه هم میخواد ازت ...

حق داری

موتور الان خیلی قیمتش بالاس

فردا زد خودشو یکاری کرد با موتور تقصیرا گردن شوهرته