2777
2789
عنوان

مادرم میگه مقصر خیانت خودتی ببین چی کم گذاشتی 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه تاپیک دیگم گفتم همه حمله کردن ماشالااااااقدیمیا افکار عقب مونده دارن و بحث کردن باهاشون و بحث ...

اتفاقا الان داشتیم با خواهرام حرف میزدیم می گفتیم اون بزرگترایی که تو فیلما و سریالای ایرانی نشون میده که همشون عاقل و فهمیده و بادرک هستن، فقط تو فیلما وجود دارن ،تو دنیای واقعی ما تا حالا آدم مسن عاقلی دور و برمون ندیدیم!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

زندگیتو کن به جهنم که رفته

منی که نه چیزی برای خودم خواستم نه مالی نه اموالی نه حتی راه درآمدی فقط میتونم بمونم ببینم عشق سابقم با همه هست و فقط ازش خرجی بخواهم

اون اگه معشوقه هاش ازش نگیرن و به منم برسه  💔😔

اخ اخ پدر من اینجوره خودشیفته سمیی عمر زجرمون دادهبعد در دید جامعه بهترین مردهاز طرفی خدا و جامعه هم ...

قشنگ درکت میکنم 

بابامو که زجرکش کرد مامانم 

فکر کنم تا منم نکشه راحت نمیشه 

فکر کن یه موقع علنی میگفت من باید تو رو بکشم یا راهی تیمارستان کنمت تا اروم بگیرم منم جونمو برداشتم ده سال باهاش قطع رابطه کردم 

منی که نه چیزی برای خودم خواستم نه مالی نه اموالی نه حتی راه درآمدی فقط میتونم بمونم ببینم عشق سابقم ...

هر رابطه که کات میشه 

خیانتی رخ میده 

علتش نقص شما نیست

آدما تنوع طلبن 

حق و حقوقتو بگیر 

بچم بده بهش 

کسی که بهت رحم نمیکنه رحمش نکن

عزیزم بی ارزش بودن اون مرد دلیلی نیست که شما کم گذاشتی 

اتفاقا هر آنچه که باید شما به نحو احسن انجام دادید و اینو هم بدونید شما باارزشی و ارزش و شخصیت شما به حرف مادر یا شوهر یا بقیه نیست

مهم اینکه خودت میدونی کم نذاشتی و عذاب وجدانی نداری 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

خیانت کرده یا نه؟

با یه زن که توی روستاهای اطراف محل کارش زندگی میکرده و ۴۵ سالشه پسر کوچکش همسنه پسره اول من هست واقعا داغونم یادم اوایل تعریف زجرهایی که زنه توی زندگیش میکشیده و بچه نگه میداشته میگفت بعدش رسید به خیانت و.... جالب اینه زنه ۱۱ سال ازشوهر من بزرگتره و شوهر داره خاک تو سره شوهره بی غیرتش که زنش رو فرستاده سره کار بیاد با شوهر من لاس بزنه 😔💔

اخ اخ پدر من اینجوره خودشیفته سمیی عمر زجرمون دادهبعد در دید جامعه بهترین مردهاز طرفی خدا و جامعه هم ...

خدا هم توی کار بعضی آدم ها مونده اگر من بگم با کی خیانت کرده و زنه چندسالش هست واقعا انگشت به دهن میشی خدا هم مطمعنم هنوز متعجبه 😔💔