2777
2789
عنوان

مادرم میگه مقصر خیانت خودتی ببین چی کم گذاشتی 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت جواب قضاوتشو میگیره حتی اگ تو ببخشیش

میگه ذهن تو کثیفه شوهرت کاری نکرده همین که تو رو نمیزنه خدات رو‌شکر کن  ،ولی شوهر من کاری کرد که من له شدم ،غلطک از روم رد شد 😔

چقدر شبیه مامان منه 😔من وقتی کوچولو بودم سره کار میرفتم تا تعریف میکنم میزنه زیرش میگه دختر فلانی ...

احتمالا مامانت چند تا اختلال روحی روانی و شخصیت رو با هم داره 

کتاب مادرای سمی رو بخون

اینطور مادرا معمولا اختلال شخصیت خودشیفته هم دارن واسه همه دوستن واسه ما دشمن 

بعدم با چت جی پی تی در مورد رفتاراش صحبت کن قشنگ انالیز میکنه بیماریهاشو 

تو یه تاپیک دیگم گفتم همه حمله کردن ماشالااااااقدیمیا افکار عقب مونده دارن و بحث کردن باهاشون و بحث ...

افکارش داغون کرده من رو‌،توقع این حرف رو نداشتم اونم از مامانم میبینه دارم میسوزم بدتر آتیشم زد 😔🖤

احتمالا مامانت چند تا اختلال روحی روانی و شخصیت رو با هم داره کتاب مادرای سمی رو بخوناینطور مادرا مع ...

اخ اخ پدر من اینجوره خودشیفته سمی

ی عمر زجرمون داده

بعد در دید جامعه بهترین مرده

از طرفی خدا و جامعه همش ب آدم عذاب وجدان میدن ک اگ احترام نگه ندارین جاتون جهنمه

پس ما بچه ها چی

ماهایی ک اینجور آدما زندگی و عزت نفسمونو نابود کردن 

و حتی روی سرنوشت و ازدواجمون تاثیر گذاشتن

خیلی سوال دارم از خدا

بذار بمیرم

متاسفانه جامعه مرد سالار ایران همیشه زن رو مقصر میدونه‌.اگر زنه خیانت کرده بود نمیگفتن ببین مرده چی ...

خوده بیشعورش هم سری قبل قسم میخورد میگفت تو هیچ چیز برام‌کم نذاشتی واقعا نابودمممم ،نمیدونم دردش چیه  😔💔

مامان من با همه ی سمی بودنش از اول که بدنیا اومدم، وقتی بش گفتم همسرم مشکل داره گفت دروغ میگی، بعد ...

خوشبحالت من رو بگو با اینکه همیشه پشتم بوده چنان پشتم رو خالی کرده واقعا نمیدونم کجا زار بزنم 

عزیزن غصه نخور متاسفانه همه ملت ما چنین تصوری دارن منم خودم ی روزی فکر میکردم فقط تقصیر خودمه ک بهم خیانت شد اما خب با اینکه من بازم ی جوری بودم ک شاید هر مرد دیگه ای شوهرم بود طلاقم میداد و ولم میکرد اما خب بازم من حق خودم نمی‌دونم ک بهم خیانت بشه چون من آدمایی رو دیدم ک حتی همسرشون ی فرشته اس همه چی براش اوکی و فراهمه رابطه عالی دارن خیانت میکنن 

همین مادر من همش فکر می‌کنه میشه رابطه منو شوهرم احیا بشه درحالیکه شوهر من دیگه دوسم نداره و سرد شده منو نمی‌خواد منم دیگه تلاش خاصی نمیکنم ک باهم اوکی شیم چون اون دلش پیش من نیست می‌خوام از این ب بعد فقط ب فکر خودم باشم چون نمیتونم طلاق بگیرم مجبورم بمونم و جوری باشم ک حداقلش آرامش داشته باشم 

توام اگه نمیتونی جدا شی همین کارو بکن فقط ب فکر خودت باش 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم چقد از حرفات قلبم به درد اومد یکی از دوستام همسرش بهش خیانت کرد بعد دو سال فهمید یعنی دیوانه ش ...

منم دیوونه شدم به خدا زندگیم شهره شهر بود ،خیلی باهم خوب بودیم دوشا دوش هم کار میکردیم تلاش میکردیم زندگی چنان بلایی به سرم آورد که وضعیتم شد این 😔💔

از یک آدم شاد و پرانرژی شدم یه افسرده ی نالان دربه در خدا به حق همه خوبهای عالم نگاهی به دله منم کنه نگاهی به این طفل معصوم توی شکمم کنه من به درک دلم برای تو دلیم میسوزه خدایا مگه نگفتی ببخش من که بخشیدم تهش چی شد تهش پرروتر شد و من رو نابود کرد