2777
2789
عنوان

مادرم میگه مقصر خیانت خودتی ببین چی کم گذاشتی 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 56 پست
خیانت کرده یا نه؟

آره با یه زن که روستای اطراف محل کارشون زندگی میکرده و پسر کوچیکش همسنه پسر اول منه واز لحاظ ظاهری واقعا داغونه چون تایم زیادی توی محل کار بودن باهم ،زنه کلی برای شوهرم حرف میزده و خلاصه بعداز یه مدت شوهرم دیدم میگه خانم فلانی خیلی گناه داره چقدر زجر کشیدن از کجا تا کجا پیاده میرفتن کهنه بچه عوض کنه منم گفتم اون زجرهایی که من سره کنکور و درس کشیدم کشیده آیاو....... خلاصه دیدم روزی که رفتم خونه اجاره کنم زنه رو برداشته آورده که خانم فلانی فلان شهر رو خوب میشناسه منم گفتم نمیخواست همراهمون دُم بیاری  ناراحت شد شدید که چرا بی احترامی کردی و جالب این بود من قبلش گفتم نیاز به اومدنش نیست مزاحمش نمیشیم دیدم آقا از قبل هماهنگ کرده  خلاصه منم گرم نگرفتم جالب این بود هیچ جای شهر رو بلد نبود خودم با مپ پیدا کردم خونه ها رو فقط یک بنگاه بلد بود خلاصه بعدش هم رسید به جاهای باریک و خدا میدونه زنی که از ساعت ۶ صبح با شوهر منه تا ۴ عصر چه عشوه ها و غلط ها که نکنه وجالب اینه ۱۱ سال بزرگتراز شوهره منه و توهین نشه به روستایی های عزیز یه کرم دست نمیدونه چیه واقعا خاک تو سره من که با چی خیانت شده به من 😔💔شوهر هم داره ولی یه بی غیرت چمیدونه این زن چه غلطی داره میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزن غصه نخور متاسفانه همه ملت ما چنین تصوری دارن منم خودم ی روزی فکر میکردم فقط تقصیر خودمه ک بهم ...

من تنها کم کاری که کردم و خیلی شوهرم تلاش کرد این بود که بچه دوم دوست داشت اونم متاسفانه الان باردارم ولی کثافت دست از این کارهاش برنداشته آخه من چه گناهی کردم 😔💔

هر رابطه که کات میشه خیانتی رخ میده علتش نقص شما نیستآدما تنوع طلبن حق و حقوقتو بگیر بچم بده بهش کسی ...

بیچاره پسرم میدونم که بی من خیلی بهش سخت خواهد گذشت چقدر زجر بزرگ کردن پسرم رو کشیدم 😔

من تنها کم کاری که کردم و خیلی شوهرم تلاش کرد این بود که بچه دوم دوست داشت اونم متاسفانه الان باردار ...

یعنی شوهرت چکار کرده؟ خیانت می‌کنه ؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

یعنی شوهرت چکار کرده؟ خیانت می‌کنه ؟

آره با یه زن که روستای اطراف محل کارشون زندگی میکرده و پسر کوچیکش همسنه پسر اول منه واز لحاظ ظاهری واقعا داغونه چون تایم زیادی توی محل کار بودن باهم ،زنه کلی برای شوهرم حرف میزده و خلاصه بعداز یه مدت شوهرم دیدم میگه خانم فلانی خیلی گناه داره چقدر زجر کشیدن از کجا تا کجا پیاده میرفتن کهنه بچه عوض کنه منم گفتم اون زجرهایی که من سره کنکور و درس کشیدم کشیده آیاو....... خلاصه دیدم روزی که رفتم خونه اجاره کنم زنه رو برداشته آورده که خانم فلانی فلان شهر رو خوب میشناسه منم گفتم نمیخواست همراهمون دُم بیاری  ناراحت شد شدید که چرا بی احترامی کردی و جالب این بود من قبلش گفتم نیاز به اومدنش نیست مزاحمش نمیشیم دیدم آقا از قبل هماهنگ کرده  خلاصه منم گرم نگرفتم جالب این بود هیچ جای شهر رو بلد نبود خودم با مپ پیدا کردم خونه ها رو فقط یک بنگاه بلد بود خلاصه بعدش هم رسید به جاهای باریک و خدا میدونه زنی که از ساعت ۶ صبح با شوهر منه تا ۴ عصر چه عشوه ها و غلط ها که نکنه وجالب اینه ۱۱ سال بزرگتراز شوهره منه و توهین نشه به روستایی های عزیز یه کرم دست نمیدونه چیه واقعا خاک تو سره من که با چی خیانت شده به من 😔💔شوهر هم داره ولی یه بی غیرت چمیدونه این زن چه غلطی داره میکنه

آره با یه زن که روستای اطراف محل کارشون زندگی میکرده و پسر کوچیکش همسنه پسر اول منه واز لحاظ ظاهری و ...

درکت میکنم منم خیانت دیدم عزیزم 🥲🥲🥲 الان می‌فهمم دردت رو 

درد تو زن بودن نیست دردت اینه که مردی ک کنارته مرد نیست فقط نره مثه شوهر من اینا مرد نیستن فقط نر هستن حتی حیوان هم وفاش از اینا بیشتره 

من هزار بار خیانت دیدم هزار بار 

شوهرم دوسم نداره نمی‌خواد منو 

من بخاطر بچم و یا سری شرایط موندم اما این زندگی ک زندگی نیست 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

درکت میکنم منم خیانت دیدم عزیزم 🥲🥲🥲 الان می‌فهمم دردت رو درد تو زن بودن نیست دردت اینه که مردی ک ...

خدا به دلت صبر بده من آتیش از اونجا میگیرم که همه ی خانواده اش میگن ما سره این قسم میخوریم این پاکه این فلانه این ناعوذ بالله پیغمبر خداست  نمیدونن چه خون ها که به جیگر من نمیکنه خدا خیرشون نده و مطمعنم اونها هم مثل مامانم اگر بشنون میگن من کم گذاشتم و من مجبور به سکوتم 😔💔🖤

درکت میکنم منم خیانت دیدم عزیزم 🥲🥲🥲 الان می‌فهمم دردت رو درد تو زن بودن نیست دردت اینه که مردی ک ...

ای وای تاپیکهات رو خوندم لعنت به مردهای هرزه و زنهایی که آوار میشن سره همه