2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بی درد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 57 پست
پیوی ادمینو میدم بگید میخوایید عضو گروه بشید

باش عزیزم ممنون 

گروهش رایگانه یاهزینه داره 

از هفته چند ورزش انجام دادی  بعد اولین بار ک ورزش کردی بدنت نگرفت یادرد لگن وواژن اینا سراغت نیومد؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نمیدونم والا من بیمارستان ثامن بودم شما کدوم بیمارستانید؟

میخام بنت الهدی برم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

باش عزیزم ممنون گروهش رایگانه یاهزینه داره از هفته چند ورزش انجام دادی بعد اولین بار ک ورزش کردی بد ...

۵۰۰ ت 

هم نکات زایمان آسان داره هم شیردهی و مراقبت از بخیه و کولیک نوزاد و اینا برا بعد زایمان

منکه خیلی راضی بودم

ورزش ها هم از هفته ۳۷ و ۳۸ شروع میشه

من چمباتمه و اسکات و اینا رو هفته آخر انجام میدادم خیلی خوب بود. برای اومدن سر بچه تو لگن

پیاده روی هم از ماه هفت کم کم باید شروع کنید تا ماه آخر که باید بیشترش کنید

۵۰۰ ت هم نکات زایمان آسان داره هم شیردهی و مراقبت از بخیه و کولیک نوزاد و اینا برا بعد زایمانمنکه خی ...

اوه از هفته ۳۷ شروع کردی؟ پس من خیلی زود شروع کردم هفته ۳۲ ام 

خانوم حوتی ک میگفت از هفته ۲۴ باید شروع کنین ورزشو 

پیاده روی از ماه ۷ تقریبا روزی چقدر 

آها شاید اونجا فرق دارهمن تو متن قراردادم نوشته بود موقع بستری ۵ سانت باید بریزی

چ فرقی داره ینی میگی بنت الهدی رو شاید بیاد؟

آره نوشته از ۴ سانت ب بالا تازه میاد

اوه از هفته ۳۷ شروع کردی؟ پس من خیلی زود شروع کردم هفته ۳۲ ام خانوم حوتی ک میگفت از هفته ۲۴ باید شرو ...

بیمارستان ثامن خیلی از موقع زایمان اولم بهتر شده بود کادرش خیلی مهربون بودن 

کلا یک شبه

هزینه اش هم خیلی مناسب درمیاد

من اتاق خصوصی هم گرفتم با ماما همراه 

برا من تقریبا ۱۰ ت شد

پیاده روی باید با یک ربع بیسن دقیقه شروع کنید از ماه هفت هر روز

من الان ماه ۸ ام هفته ۳۲ اصلا بدنم حس نداره راه برم چیکارکنم 

یجوری خستم همش دلم میخاد بخابم ولی شبا بیدارم ردزا ی چن ساعتی خواب