2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بی درد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 57 پست
من زایمانم طبیعی بود و ماه درد داشتم از ماه نه. هم ورزش می کردم هم هر روز پیاده روی و اینا داشتمتو آ ...

ازهفته چند ورزشارو شروع کردی ؟روزی چقدر پیاده روی میکردی؟خانوم حوتی ورزشارو داده بود؟کلاسای بارداریشو شرکت کرده بودی،؟ وقتی  خانوم حوتی واس زایمان نیومد هزینه شو پس دادن یانه 

من هفته ۳۲ ام چن روز پیش برای اولین بار ورزشای بارداریو انجام دادم هر حرکت ۱۲ تا ازاون روز استخون لگنم درد گرفته  تمام بدنم درد میکرد دیشب ب سختی خابیدم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

زایمانم طبیعی بدون بی دردی بودچون زایمان دومم بود خیلی راحت تر از دفعه قبلم بودم

خداروشکرر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازهفته چند ورزشارو شروع کردی ؟روزی چقدر پیاده روی میکردی؟خانوم حوتی ورزشارو داده بود؟کلاسای بارداریش ...

نه من با یه گروهی آشنا شدم با توصیه های اونا برا زایمان عمل می کردم. هم ورزش هم خوراکی هم چیزای دیگه

ازهفته چند ورزشارو شروع کردی ؟روزی چقدر پیاده روی میکردی؟خانوم حوتی ورزشارو داده بود؟کلاسای بارداریش ...

خانم حوتی هزینه نگرفت قبلش

همونجا تو بیمارستان باید موقع بستری بزنی

پیام پاده بود نمیتونه بیاد. خب اگه تو شیفت نمیتونه بیاد نباید به نظرم قبول کنه

دقیقاا🥲🥲

فقط شانس اوردی ماما بیمارستان خوب دراومده وگرنه تجربه افتضاحی برات ب یادگار میموند 

نه من با یه گروهی آشنا شدم با توصیه های اونا برا زایمان عمل می کردم. هم ورزش هم خوراکی هم چیزای دیگه

چ گروهی بیزحمت برام بفرس 

آره. چون بی دردی خیلی عوارض دارهبا نظم بدن پیش بره زایمان بهتره

آره میگن کمردرد میاره یکم 

ولی اگ نتونم دردشو تحمل کنم میزنم اولش تحمل میکنم 

خانم حوتی هزینه نگرفت قبلش همونجا تو بیمارستان باید موقع بستری بزنی

خانوم حوتیه ب من گفت هفته ۳۷ میری بیمارستان واریز میکنن برای من وقرارداد میبندی .

موقع زایمان میام

به خواهرم گفته بوده جایگزین هست تو بیمارستان به جاش😑

چ مسخره   ..حالاتوزایمان دومت بوده بازم اآشنایی داشتی با زایمان محیط بیمارستان بخدا واس من نیان خودمو میکشم همونجا بچه اولمه تک وتنها چ غلطی کنم عین فیلم ترسناک میمونه