2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بی درد مشهد

725 بازدید | 57 پست

سلام دوستان میخوام زایمان طبیعی بی درد انجام بدم توی بیمارستان های خصوصی مشهد و دکتر هم سر زایمان بیاد.

میشه اگه تجربه ای دارید بگید چه متخصص زنانی خوبه که هم سر زایمان طبیعی بیاد هم زایمان بی درد انجام بده؟

و کدوم بیمارستان خصوصی بهتره؟ مرسی

تعداد رای : 3
نظرسنجی
ن
2
66%
م
1
33%
ی
0
0%
د
0
0%

بنت الهدی مشهد دکتر موقر

موسی ابن جعفر فریبا حقی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترم خانم موقر بود دو هفته پیشنرسید برا زایمانم فقط اومد بخیه زد.بچه رو ماما همراهم گرفت

جدی چرا نیومد خیلی دکتره میگه من میرسونم خودمو ب زایمان فلان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جدی چرا نیومد خیلی دکتره میگه من میرسونم خودمو ب زایمان فلان

بیمارستان صبح بهش زنگ زده بود که من بستری شدم کفت بذازید کم کم دردش بیاد تا ظهر با پارت کردن کیسه آبم دردام شروع شد و هی میگفتم به ماما کی زنگ میزنید میگفت هشت سانت برسی ننم که رسیدم به هشت سانت رو تخت داشت بچه به دنیا میومد. ماما همراه و پرستار بچه مو گرفتن. حتی به جفت هم نرسید دکتر

یک ساعت بعد زایمانم اومد برا بخیه

فکر کن یک ساعت پاهام باز بود که بیاد بخیه ام کنه

بیمارستان صبح بهش زنگ زده بود که من بستری شدم کفت بذازید کم کم دردش بیاد تا ظهر با پارت کردن کیسه آب ...

چ بد..اصلا خوشم نیومد از کارش ..قرار باشه نیاد ب چ دردی میخوره 

دکترمنه من الان ماه ۸ ام 

ماما همراهت کی بود خانوم حوتی؟ اون زود اومد؟

دکتر موقر درکل دکتر خوبیه بنظرت یانه 

زابمان طبیعیت چطور بود بی درد واپیدورال بودی ؟ ورزشای بارداری روانجام داده بودی؟

ماماهمراه چجوری بود چیکار کرد حین زایمان ورزش وایناش خوب بود ؟

چ بد..اصلا خوشم نیومد از کارش ..قرار باشه نیاد ب چ دردی میخوره دکترمنه من الان ماه ۸ ام ماما همراهت ...

دکتر خیلی خوبین در کل من قبولشون دارم تشخیصشون خوب بود واقعا برا ویزیت های بارداری، حتی روز قبل زایمانم هم رفتم مطب معاینه تحریکی کردن که دیگه چهل هفتم پر داشت میشد.

اما خب برا زایمانم نرسیدن متاسفانه 

من تا ماه هفت انبیایی بودم اما چون زیرمیزی میگرفت تغییر دادم دکتر رو

ماما همراهم خانوم حوتی بود که خیلی ناراحتم که ایشون هم نیومدن چون روز کاری بود

ما با هم قرار داد بسته بودیم😕

برا زایمانم و از مامای شیفت هماهنگ کردن برام اومد. خدا هیرش بده خیلی کمکم کرد

چ بد..اصلا خوشم نیومد از کارش ..قرار باشه نیاد ب چ دردی میخوره دکترمنه من الان ماه ۸ ام ماما همراهت ...

من زایمانم طبیعی بود و ماه درد داشتم از ماه نه. هم ورزش می کردم هم هر روز پیاده روی و اینا داشتم

تو آبزن زایمان هم نشستم(تو طب سنتی برای نرم کردن رحمه) و به توصیه خانم دکتر هر روز شیاف گل مغربی هم استفاده می کردم

زایمانم طبیعی بدون بی دردی بود

چون زایمان دومم بود خیلی راحت تر از دفعه قبلم بودم

دکتر خیلی خوبین در کل من قبولشون دارم تشخیصشون خوب بود واقعا برا ویزیت های بارداری، حتی روز قبل زایم ...

ای وااای خانوم حوتی ام نیومد واس چییی؟

ماماهمراهم ینی روش نمیشه حساب کرد؟؟ 

دکتر خیلی خوبین در کل من قبولشون دارم تشخیصشون خوب بود واقعا برا ویزیت های بارداری، حتی روز قبل زایم ...

نگفت چرانیومده؟؟