2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بی درد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 57 پست
شاید روش خانم حوتی فرق داره با ایناعجیبه این قدر زود شروع می کنن

دقیقا بنظرمنم خوب نیس انقدر زود بخدا من ازاون روز کل بدنم درد گرفته بااینکه هرحرکت ۱۲ تارفتم 

ولی لگنم کمرم یجوری دردگرفته انگار ماه درد زایمانه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بیمارستان ثامن خیلی از موقع زایمان اولم بهتر شده بود کادرش خیلی مهربون بودن کلا یک شبههزینه اش هم خی ...

چخوب .. 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان ماه ۸ ام هفته ۳۲ اصلا بدنم حس نداره راه برم چیکارکنم یجوری خستم همش دلم میخاد بخابم ولی شبا ...

آره خدایی سخته نیدونم

تمرین کنید شده تونه که هستید یک ربع راه برید استراحت کنید باز یک ربع راه برید

عه چه بدآخه ماه هشت ماهی هست که بچه هنوز کامل نیست

آره دیگه ریه هاش؟

همون یبار رورفتم فقط دیگ ازاون روز استراحت کردم خیلی اذیت شدم این خستگیم بخاطر همونه الان بهترم من نمیدونم با چ عقلی میگن هفته ۳۲ ورزش کنین فلان 

من ایشالاهفته ۳۶ شروع میکنم ورزش رو 

ولی پیاده روی رو میرم

آره دیگه ریه هاش؟همون یبار رورفتم فقط دیگ ازاون روز استراحت کردم خیلی اذیت شدم این خستگیم بخاطر همون ...

آره ریه های جنین تو هفته های آخر تشکیل میشه

آره بابا زوده الان به قول خودتون هسته میشید

آره ریه های جنین تو هفته های آخر تشکیل میشهآره بابا زوده الان به قول خودتون هسته میشید

آره ولی چقدر سخت وکسل کننده اس اخر بارداری ن ؟

روزا نمیگذره دارم دیوونه میشم 

شباام خوابم نمیبره از اول بارداری 

مثلا ۱۰ خوابیدم امشب ساعت ۱ بیدار شدم اینطوریه خابم 

آره ولی چقدر سخت وکسل کننده اس اخر بارداری ن ؟روزا نمیگذره دارم دیوونه میشم شباام خوابم نمیبره از او ...

آره مخصوصا آخرا

من تو بارداری اولم اصلا نفس تنگی نداشتم

تو این بارداریم ماه آخر دراز می کشیدم نفسم بند میومد

حالا جالبه که همون موقع میدونستم چند ماه دیگه دلم برا بارداری و این روزا تنگ میشه😂😅

آره مخصوصا آخرامن تو بارداری اولم اصلا نفس تنگی نداشتمتو این بارداریم ماه آخر دراز می کشیدم نفسم بند ...

خخخ چ دلتنگی داره اخه خیلی خسته کننده اس که مثلا اگه ۳ یا ۶ ماه بود خوب بود ۹ ماه زیاده واقعا 

میگم یسوال واقعا ذهنمو مشغول میکنه هم میگن سزارین خوبه توکامنتا واینا .. الان ی کلیپ دیدم نوزاد دستش در رفته بود حین زایمان طبیعی گفتن برای همونه ک میگن سزارین بیارید فلان

خخخ چ دلتنگی داره اخه خیلی خسته کننده اس که مثلا اگه ۳ یا ۶ ماه بود خوب بود ۹ ماه زیاده واقعا میگم ی ...

سزارین عمل خیلی سنگینیه

من کلیپشو دیدم ۷ لایه از شکمو باز می کنن

به نظرم تا زمانیکه امکانش باشه زایمان طبیعی خیلی بهتره مگه موارد خاص که اورژانسی میشه

سیستم بدن رو بهم میریزه سزارین. مثلا وقتی تو طبیعی بچه به دنیا میاد شیر خیلی زودتر تولید میشه تا سزارین

دوران نقاهت سزارین بیشتره

طبیعی همون شبش پا میشی از جا ولی سزارین نمیتونی

سزارین عمل خیلی سنگینیهمن کلیپشو دیدم ۷ لایه از شکمو باز می کننبه نظرم تا زمانیکه امکانش باشه زایمان ...

خیلی سخته انتخاب بخدا نظرات رو بخونی