من زایمانم طبیعی بود و ماه درد داشتم از ماه نه. هم ورزش می کردم هم هر روز پیاده روی و اینا داشتمتو آ ...
ازهفته چند ورزشارو شروع کردی ؟روزی چقدر پیاده روی میکردی؟خانوم حوتی ورزشارو داده بود؟کلاسای بارداریشو شرکت کرده بودی،؟ وقتی خانوم حوتی واس زایمان نیومد هزینه شو پس دادن یانه
من هفته ۳۲ ام چن روز پیش برای اولین بار ورزشای بارداریو انجام دادم هر حرکت ۱۲ تا ازاون روز استخون لگنم درد گرفته تمام بدنم درد میکرد دیشب ب سختی خابیدم
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به خواهرم گفته بوده جایگزین هست تو بیمارستان به جاش😑
چ مسخره ..حالاتوزایمان دومت بوده بازم اآشنایی داشتی با زایمان محیط بیمارستان بخدا واس من نیان خودمو میکشم همونجا بچه اولمه تک وتنها چ غلطی کنم عین فیلم ترسناک میمونه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.