2821
2789
عنوان

من یک دخترم

167 بازدید | 10 پست

من از نسل لیلی ام… من از جنس شیرینم… در وجود مادری رشد کرده ام و روزی کودکی در وجودم رشد خواهد کرد… من دخترم… با تمام حساسیت های دخترانه ام… با تلنگری بارانی میشوم… با جمله ای رام میشوم… با کلمه ای عاشق میشوم… با فریادی میشکنم… با پشت کردنی ویران میشوم… ب راحتی وابسته میشوم… با پیروزی به اوج میرسم… هنوز هم با عروسکهایم حرف میزنم… هنوزم هم برایشان لالایی میخوانم… هنوزم هم با مدادرنگی خانه رویاهایم را به تصویر میکشم… هنوزم هم برای شکلات جان میدهم… هنوزم هم با وعده شکلات داروهایم را میخورم… من دخترم… پر از راز… هرگز مرا نخواهی دانست… هرگز سرچشمه اشکهایم را نمی یابی… هرگز مرا نمیفهمی… مگر از نسلم باشی… مگر از جنسم باشی… من دخترم… از نسل لیلی… از جنس شیرین…  

بگو بخدا

عاشقتم😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز