2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیشب دل بچمو شگوند

| مشاهده متن کامل بحث + 7398 بازدید | 144 پست
😳😳😳به بچه هاتون یاد بدین از کسی جز پدر و مادر درخواست پول نکنن

والا هیت میگیرم ولی این مادرشوهر من بعنوان ی مادربزرگ از روزی ک دخترم ب دنیا اومده تاالان ک ۶ سالشه یبار نشد بگه اینو بده نوه ام بخوره یا بفرشته برای نوه اش این عجیب نی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دخترت یاد بده از کسی پول نخاد هرچی میخاد خودتون تهیه کنید رفتار درستی نیست از کسی جز پدر مادر چیزی خاستی، وقتی اینهمه براش تکرار میکنه فکر میکنه شما بهش گفتید باعث میشه بچتون رو محبت نکنه...

خدایا شکرت🙂❤

بابا چه اشکال داره به نوش پول بده 

الان من و مامانمم کلی برا بچه خواهرم خرید می‌کنیم 

یادمه بچه بودیم بابابزرگم تو روستا بود محل کارشم همونجا بود پیاده میرفتیم تا محل کارش پولمونو میگرفتیم میرفتیم نوشمک میخریدیم مگه گدا میشن با  یه ذره پول 

الانم بهترین خاطرات کودکیم شده اون روزا 

حالا داداشم بزرگ شده چقدر کمکشون میکنه

چقد خندم میگیره از کامنت ها 🤣🤣🤣🤣

اینجا کلا سایت عجیبیه 

ی جوری حرف میزنین انگار بچه از همسایه پول خواسته !!!!

پول گرفتن بچه از مامان بزرگ بابابزرگ  اونقدرام ک فک میکنین کار بد و بی‌ادبی‌ ای نیس!!!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

این رفتار شما درست نیست

مگه مادربزرگ قرض الحسنه است که بخواد دائم به دختر شما پول بده تا اون خوشحال بشه؟!

هر چقدر هم رسم باشه بازم یک حد و حدودی داره دیگه. به نظرم باید به دخترتون یاد بدید که تا یک جایی درخواست بکنه و از یک جایی به بعد هم نگیره. 

هر چند که در اصل رسم بر اینه که خودشون پول رو بدن و شما قبول بکنید نه که درخواست پول بکنید و اونها هم بدن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بابا چه اشکال داره به نوش پول بده الان من و مامانمم کلی برا بچه خواهرم خرید می‌کنیم یادکه بچه بودیم ...

بخداااا دقیقا اینقد ک شوهرمن هوای مادرشو داره کاراشونو میکنه ۲۰ تومن بچش ارزش نداره حالا برعکش شوهرجاریم ک زیاد حواسش ب مادرش نی مادره مدام برای بچهاش خوراگس میفرسته من گداگشنه نیستم ماشاالله اینقد دارم ک از اصاقه وزن گرفتارم خودم و دخترم

چه توقعات عجیب غریبی دارید 🤣🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

واااااااینی چی!!!!مامان بزرگشه ها !!!الان خواهرمن میاد خونمون دخترش ک ۳ سالشه میره بغل بابام میگه ...

مادربزرگ و پدربزرگه کارت بانکی و پول که نیست برای خواسته های نوه...

بله درسته این رفتاری که شما میگید از سر محبته ولی یک مرزی داره دیگه نباید زیاده روی کرد

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

عزیزم اکثرا درک کردیم خانواده شوهر گاهی یسری فرقا قائل میشن ولی شما بعنوان مادر باید بچتو با اعتماد به نفس بزرگ کنی اینکه برا پول نگرفتن از مادربزرگش بخاد ناراحت شه غصه بخوره خیلی بده اصلا نباید اجازه میدادی همچین رفتاریو تکرار کنه ۵سال ماشالله متوجه میشه باهاش صحبت کنی 

اینو اضافه کنم دخترمن ۵ سالشه تواین ۵ سال یبار نشد یچی بقرشه بعنوان خوراکی برای دخترم من گداگشنه نیس ...

خوب عزیزم چه عادت بدی داری میدی به بچه پوا بگیره از مادرشوهرم تو بگو 5 تومن خیلی زشت این کار اسی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوراکی وبچه سه ساله فرق داره. با درخواست پول کردن بچه ۵ ساله

پول میخاسته بره خوراکی بخره دیگه !!!!

مثلا ۲۰ تومن میداد  بچه میرفت یه کیک میخرید چی میشد؟؟!!!

چقد آدما سنگدل شدن...

مثلا طرف مادربزرگشه ها

بعد همینا بعدا میشینن جلو فامیل میگن وااااای نوه چقد شیرینه برام!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!