میخواستم حمام رو تمیز کنم سر چاه پر مو بود با جاروی حمام داشتم موها رو جمع میکردم شوهرم گفت چرا با دستت موها رو برنمیداری منم گفتم کثیفه شروع کرد به فوش دادن من که خاک بر سر مادرت که تو رو اینقدر بد تربیت کرده که میگی دستم کثیف میشه بعد هم جارو رو که پر کصافت بود گرفت طرفم گفت یا موها رو برمیداری یا این جارو رو روی موهات و بدنت میکشم منم چاره ایی نداشتم و موها رو برداشتم بعد خودش با کف دست شروع کرد به شستن حمام اینم بگم که حمام و دستشویمون سر هم هست بعد گفت همه با دست تمیز میکنن و مامان خودمم همیشه با دست تمیز میکنه البته دروغ نمیگفت خودمم دیدم حالا میخوام ببینم شما هم با دست تمیز میکنید یا جارو?
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
چون بعد از هر کدوم از این گند کاریاش تا یک ساعت منت میکشه اگه هم بگم میرم سریع میره در رو قفل میکنه ...
خب چه فایده هی ناراحتت میکنه بعدم منت کشی،بهش بگو این رفتاراچیه من اذیت میشم بااین رفتارات،
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
خب چه فایده هی ناراحتت میکنه بعدم منت کشی،بهش بگو این رفتاراچیه من اذیت میشم بااین رفتارات،
ای خدا ...نمیدونم والا خدا بهم صبر بده چون اگه بمیرمم نمیزاره ازش جدا بشم. یه بار مانتومو پوشیدم که برم از دستط راحت بشم مانتومو در اورد حالا من بکش اون بکش تا اخر که من از حال رفتم
ای خدا ...نمیدونم والا خدا بهم صبر بده چون اگه بمیرمم نمیزاره ازش جدا بشم. یه بار مانتومو پوشیدم که ...
عزیزم خب این نشون میده دوست داره،ولی خب ادماینطوری اذیت میشه حالاحرص نخورگلم میفهممت،ولی خب همیشه باهاش حرف بدن
میدونم ولی شرایطم اجازه نمیده و پدر و مادرم که عمرا قبول بکنن چون جلو اونا این قدر خانممخانمم میکنه که انگار بهتر از این مرد کسی نیست جوری که خیلیا حسرت منو میخورن در حالی که از درون زندگیم خبر ندارن
ببین مساله موی حموم نیست مساله تهدیداشه و حرفاشوکاراشه مشت نمونه خرواره بچه هاهم خوبیه تو رو میخوانو به خاطرت ناراحت شدن خودتم انقدر ناراحتی که اومدی تاپیک زدی خب همه دارن یه جوری راهنمایی و دلداریت میدن یا توهم ببخشید به حد آنارمال ساده و بچه ای یا خیلی دوسش داری هر جور که صلاحته