2777
2789
عنوان

شوهرم💩🚿😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 187 پست

بهش بگو یه مریضه و اجبار کردن کسی تحت هر شرایطی و تحت هر عنوانی باضافه تهدید کردن چیزی جز بیماریه فکری نیست 

مادرش خیلی بی ملاحظه است ک کف دستشویی پر میکروب با دستش تمزز میکنه اوووووق چندش

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

متاسفانه خیلی یه دنده هست ممکنه این پیامارو ببینه بگه همه یه مشت ادم تیتیش مامانی دور هم جمع شدن

سعی کن اروم اروم به راه بیاریش بهش بفهمونی کارش زشته

همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن در اون حدم نیست فقط یکم تو این مسائل حساس نیست بر عکس من که خیلی وسواسیم

یعنی چی در اون حد نیست

تهدیدت کرده فرچه توالتو میکشم رو موهات و تنت.

تو هم از ترست برداشتی چون مطمئن بودی که این کارو میکنه چون برداشتی بدون درگیری!

خودتو گول میزنی یا ما رو؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

مشکل روانی داره شوهرت واقعا نرمال نیستا وضعیتش بیچاره برات خیلی ناراحت شدم خب من روشویی رو با اسکاج میشورم ولی جاهای دیگه رو دستکش یک بار مصرف  یا پلاستیکی دستم میکنم یا با برس و طی مخصوص سرویس بهداشتی واقعا به اون چه مربوط که چجوری پاک کردی اح حالم ازش به هم خورد چجوری تحملش میکنی 

شهزاده و پرنسس
بنظر من اینکهـموهای خودتون رو ازتوی توری بردارین بندازین خیلیم بدنیست فوقش دستتون روتمیزمیشورید،ولی ...

من دوست ندارم حتی اگه موهای خودم باشه وقتی با برس میتونم راحت تمیز کنم چرا با دست بردارم 

دیدم عزیزم داشتنم هم دارم ولی شوهرم میگه تو وسوسواسی هستی که با برس میخوای تمیز بکنی

هرچی هستی هییییچ کس حق نداره به مادرت تتوهین کنه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
من دوست ندارم حتی اگه موهای خودم باشه وقتی با برس میتونم راحت تمیز کنم چرا با دست بردارم 

خب میدونم اصلا چه ربطی به اون داره تودلت میخواد بابرس تمیزکنی چیکارداره ب این کارا

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
خب میدونم اصلا چه ربطی به اون داره تودلت میخواد بابرس تمیزکنی چیکارداره ب این کارا

واقعا هم دوست داره داخل همه چیز دخالت کنه و میگه هر کاری مادرم میکنه همون درسته بقیه همه اشتباهه