2777
2789
عنوان

شوهرم💩🚿😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 187 پست
متاسفانه همسرت توهم داره و تو هم به این رفتارهاش عادت کردی. اصلا نمیتونی تصور کنی زندگی خوب یعنی چی!

زندگیش خیلی خوبه بعضی ها واسه شوهر میرن کار میکنن از صبح تا شب اونم خوابه با وسایل کهنه داغون زندگی میکنن و دروغ به همسر و هزار هزار چیز دیگه

اسم شو گذاشتن زندگی مون

بعد استارتر بخاطر یکم مو و حرف سر زبون شوهرش زندگی رو ول کنه شوهرش دوستش داره از پیاماش مشخصه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیش خیلی خوبه بعضی ها واسه شوهر میرن کار میکنن از صبح تا شب اونم خوابه با وسایل کهنه داغون زندگی ...

البته حق با ایشونم هست .شب خاطر حرف دوستایه گلمون پا نشی یهو بری خونه بابات.ما ک از اصل زندگیت خبر نداریم.شاید ی موقع شوخی میکنه

البته حق با ایشونم هست .شب خاطر حرف دوستایه گلمون پا نشی یهو بری خونه بابات.ما ک از اصل زندگیت خبر ن ...

تاپیک ها آنی هست بیشتر شون عزیز باید خودمون مواظب باشیم که راه اشتباه نشون ندیدم یا دل نشکنیم یا وارد جزئیات نشیم

فقط.مهربانی و ظرفیت این جا جواب میده

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
تاپیک ها آنی هست بیشتر شون عزیز باید خودمون مواظب باشیم که راه اشتباه نشون ندیدم یا دل نشکنیم یا وار ...

حق با شماست.ولی خب دوستانی ک میان ی چیز میگن قطعا دوست دارن ی چیزی بشنون..ولی نباید روش تاثیر بزاره هر چی باشه اسمش روشه فضایه مجازی.با دنیایه واقعیشو خیلی فرق میکنه

زندگیش خیلی خوبه بعضی ها واسه شوهر میرن کار میکنن از صبح تا شب اونم خوابه با وسایل کهنه داغون زندگی ...

دردت چیه الان. نمیدونم از کجا داری میسوزی. ولی بقول خودت تاپیکها آنی هستش.

وسایل من اگه از نظر من کهنه هست ولی احتمال داره نسبت به امثال تو خیلیم شاهانه باشه!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
اخه يكي ميگه شوهرم جلو مامانش زدمنو يكي ميگه شوهرم همش ميگه من ازادم زن صيغه كنم يكي ميگه با لگد پوس ...

خانمي همه اينا درست ولي نميشه جمع ببندي كه

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜