2777
2789
عنوان

شوهرم💩🚿😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 187 پست
نمیزاره حتی پامو بیرون بزارم بعد دعوا 

خب وقتی میری خونه بابات اینا نیا بگو اینکارا رو میکنه من در حد توانم نیست میخوام جدا شم ببین اونا چی میگن 

شهزاده و پرنسس
یعنی میخوای بگی رفتم ازت گلایه کردم اونا هم اینا رو گفتن راجع بت ؟

اره میخوام بهش بگم یادته کلی منو و خانوادم رو زیز سوال بردی الان ببین بقیه نظرشون در مورد تو و مامانت چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی میری خونه بابات اینا نیا بگو اینکارا رو میکنه من در حد توانم نیست میخوام جدا شم ببین اونا چی ...

هر جور شده اشتیمون میدن تازه خودمم متاسفانه خیلی دوسش،دارم

اره میخوام بهش بگم یادته کلی منو و خانوادم رو زیز سوال بردی الان ببین بقیه نظرشون در مورد تو و مامان ...

این کارو نکن یعنی خودتو بزار جای اون چرا میخوای بندازی به جون خودت خیلی بچه ای به خدا با این کار اوضاع رو بدتر نکن فکر میکنی اونم خوشحال میشه و حق رو به تو میده اینجا یه جای کاملا محرمانست بدتر آبروی خودتو نبر و کاری نکن اوضات بدتر از این بشه

شهزاده و پرنسس
میدونم ولی شرایطم اجازه نمیده و پدر و مادرم که عمرا قبول بکنن چون جلو اونا این قدر خانممخانمم میکنه ...

خب هیچ پدر مادری نمیخوان زندگی بچشون به هم بریزه ولی زمان میبره مادر پدر منم قلول نمیکردن طلاق بگیرم ولی خب به مرور زمان ثابت شد برا همه من زیاد علاقه ای نداشتم بهش حتی اگر دوسشم  داشتم با اون رفتاراش تحملش نمیکردم به اصطلاح نامزد خودمو میگم چون خیلی از نظر مالی وفرهنگی با من فرق داشت خیلی سطح پایین بود از هر نظر خب اشتباهی کرده و بودم و باهاش ازدواج کردم ولی الان دارم جدا میشم حالا تو هم هر جور که صلاحته 

شهزاده و پرنسس
چون بعد از هر کدوم از این گند کاریاش تا یک ساعت منت میکشه اگه هم بگم میرم سریع میره در رو قفل میکنه ...

متاسفانه همسرت توهم داره و تو هم به این رفتارهاش عادت کردی. اصلا نمیتونی تصور کنی زندگی خوب یعنی چی!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خب هیچ پدر مادری نمیخوان زندگی بچشون به هم بریزه ولی زمان میبره مادر پدر منم قلول نمیکردن طلاق بگیرم ...

فعلا اخلاقاش بهتر شده نسبت به اوایل ازدواج بچه هم فعلا جلوگیری میکنیم ولی اگه ببینم بازم کاراش رو تکرار میکنه دیگه باهاش کنارنمیام انشالله هر دومون  بهترین تصمیما رو بگیریم 

تعجب انگیز ترین چیزی که شنیدم

اولا مو ندیدم شوهرم بعد از حموم حموم رو ناز میشوره بعدم خودم چون نباید احترام مون نسبت به هم کم بشه 

بعدم من دستکش ساق بلند دست میکنم با فرچه مخصوص و جارو و خاک انداز مخصوص سرویس های بهداشتی تمیز میکنم اسپری هم هست که خودش خودکار بعد از اینکه درب توالت بسته میشه پیس میزنه به قول شوهرم 55تمن خریدم

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
چطور میتونی یه همچین آدمی رو دوست داشته باشی؟!!!

دوستش داره بخاطر کارای بچگی ک میکنه نمی تونه متنفر بشه ازش ک فقط دلخوره

استارتر اونم آقاست نمی دونه خانوما حساسن و چندش شون میشه وگرنه نمی گفت به استارتر پس جایی حرفت اشتباه ست

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد