2777
2789
عنوان

شوهرم💩🚿😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 187 پست
واقعا هم دوست داره داخل همه چیز دخالت کنه و میگه هر کاری مادرم میکنه همون درسته بقیه همه اشتباهه

بگو برو بشین ور دل همون ننت ایش چطور اعصابت خوردنمیشه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو برو بشین ور دل همون ننت ایش چطور اعصابت خوردنمیشه

چون بعد از هر کدوم از این گند کاریاش تا یک ساعت منت میکشه اگه هم بگم میرم سریع میره در رو قفل میکنه و کلیدا رو هم قایم میکنه

بجه ها بخدا حالت تهوع بهم دست داد وحشیه شوهرت؟! من چند شب پیش یه کلیپ کوفتی دیدم بخدا از اون موقع ...

کلیپ چی  دیدی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چون بعد از هر کدوم از این گند کاریاش تا یک ساعت منت میکشه اگه هم بگم میرم سریع میره در رو قفل میکنه ...

خب چه فایده هی ناراحتت میکنه بعدم منت کشی،بهش بگو این رفتاراچیه من اذیت میشم بااین رفتارات،

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
خب چه فایده هی ناراحتت میکنه بعدم منت کشی،بهش بگو این رفتاراچیه من اذیت میشم بااین رفتارات،

ای خدا ...نمیدونم والا خدا بهم صبر بده چون اگه بمیرمم نمیزاره ازش جدا بشم. یه بار مانتومو پوشیدم که برم از دستط راحت بشم مانتومو در اورد حالا من بکش اون بکش تا اخر که من از حال رفتم 

ای خدا ...نمیدونم والا خدا بهم صبر بده چون اگه بمیرمم نمیزاره ازش جدا بشم. یه بار مانتومو پوشیدم که ...

عزیزم خب این نشون میده دوست داره،ولی خب ادماینطوری اذیت میشه حالاحرص نخورگلم میفهممت،ولی خب همیشه باهاش حرف بدن

موی حمام‌چیه اون تهدیدت کرده وای بهت زور گفته

میدونم ولی شرایطم اجازه نمیده و پدر و مادرم که عمرا قبول بکنن چون جلو اونا این قدر خانممخانمم میکنه که انگار بهتر از این مرد کسی نیست جوری که خیلیا حسرت منو میخورن در حالی که از درون زندگیم خبر ندارن

تا گوساله گاو شود دل مادرش اب شود

اوهوم سخته،خداخودش سرعقلش بیاره،امان ازدستشون

نمیشه که به خاطر موی حمام بریم طلاق بگیریم 

ببین مساله موی حموم نیست مساله تهدیداشه و حرفاشوکاراشه مشت نمونه خرواره بچه هاهم خوبیه تو رو میخوانو به خاطرت ناراحت شدن خودتم انقدر ناراحتی که اومدی تاپیک زدی  خب همه دارن یه جوری راهنمایی و دلداریت میدن یا توهم ببخشید به حد آنارمال ساده و بچه ای یا خیلی دوسش داری هر جور که صلاحته

شهزاده و پرنسس