2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دختری که آرزو داشت پسر بود

من زمانی که ازدواج نکرده بودم واقعا آرزو داشتم پسر بودم انقدر که محدودیت داشتم تو خونه‌ی پدریم مانتو مدرسه ام چند سایز بزرگتر بود برام ...رنگ مانتو های بیرونم مشکی قهوه ای تیره وسرمه ای بود..باید چادر سر میکردم موقع بیرون رفتن  

یه مانتو داشتم آبی روشن بابام گفت یا چادر سر میکنی باهاش یا مانتو قهوه ای رو میپوشی گفتم اصلا نمیام مانتو آبی ام رو پاره کرد انگار قلبم رو تکه تکه کرد الان فوت شده ولی بعضی کارهاش یادم نمیره 

یه مانتو داشتم آبی روشن بابام گفت یا چادر سر میکنی باهاش یا مانتو قهوه ای رو میپوشی گفتم اصلا نمیام ...

😭😭😭😭😭

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یه مانتو داشتم آبی روشن بابام گفت یا چادر سر میکنی باهاش یا مانتو قهوه ای رو میپوشی گفتم اصلا نمیام ...

ای وای چقدر ناراحت شدم و درکت کردم !ولی سعی کن پدرت ببخشی دستش از دنیا کوتاهه خدا رحمتش کنه گاهی پدر و مادرا برا حفاظت از ما کارایی میکنن نمیدونن ک دلمون میشکنه

ای وای چقدر ناراحت شدم و درکت کردم !ولی سعی کن پدرت ببخشی دستش از دنیا کوتاهه خدا رحمتش کنه گاهی پدر ...

بخشیدمش عزیزم  وقت هایی که براش احسان میدم میاد به خوابم ..آدم خوبی بود محیطی که توش زندگی می‌کردیم بد بود به قول شما مجبور بود ازم محافظت کنه