2777
2789

یا ی پسری اشناشدم خب 

بعد خونواده کلا مخالف اینن ک با پسر برم بیرون

میگن در چارچوب خونواده باشه و بهش بگو بیاد خونه برا آشنایی چن جلسه

اگر اوکی بودین خونواده ش بیان 

نظرتون چیه؟ ک این پیام رو براش بفرسم

راستش من با قرار بیرون رفتن یه‌ذره مسئله دارم چون خانواده‌م خیلی روی این چیزا حساسن و توی چارچوبشون نیست. ولی اگه بخوای جدی‌تر آشنا بشیم، می‌تونم باهاشون صحبت کنم، شاید اجازه بدن که بیای خونه‌مون تا اونجا همدیگه رو ببینیم

مامانم میگ اینجوری خوبه چون ک حتی اگر لاشی باشه کلن بیخیالت میشه و فرصت سو استفاده نداره اصلا 

چیکار کنم زشته بنظزتون؟ من ۲۲ سالمه آقا پسر۲۳ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو جای پسره باشی نمیرینی به خودت؟! 

فکرکن اولین باره یکیو میبینی بهت بگن پاشو بیا خونمون.

بنظرم قید دیتو بزن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

خوبه .خانواده ت درست میگن 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چرا فکر میکنین یکی بهتون میگه سلام میخواد زن بگیره !!؟ بعید میدونم قبول کنه مگر اینک قصدش زن گرفتن باشه🥴

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خیلی درست میگه

اما من جای پسره ترسیدم😂

و جای خودم خجالت کشیدم چون هیچ وقت روم نمیشه حتی با مامانم درمورد کسی صحبت کنم... متاسفانه 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲