2777
2789
عنوان

مامانم میگه دیت اول بگو بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با اطلاع خانواده یا با یکی از دخترای خیلی نزدیک بهت باهم برین یه شهر دیگه که کسیم نشناستتون

یا حتی با خواهری مادری دختر خاله ای یکی که بهت نزدیکه دونفری برین که خیال مادر پدرت راحت باشه

خب با اطلاع خانواده یا با یکی از دخترای خیلی نزدیک بهت باهم برین یه شهر دیگه که کسیم نشناستتون

شهر دیگ ک نمیشه همینجوریش

آقا ی شهر دیگ دانشجو عه ک خیلیم دوره کم میاد شهر خودمون 

😂😂💔 چیکار کنم خببب

والا

اولا که طرف احتمال میده میگه قاتلی جانی ای چیزی نباشن یه بلایی سرم بیارن

اینم که نباشه با خودش میگه اول کار میخوان اینطوری کنن بعد اگر دخترشونو نخواستم میخوان آویزونم بشن

بعدم طرف خودتم نمیشناسه چطوری پاشه بیاد بین خانوادت یه سری آدم غریبه، تو خودت باشی راحتی؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

این میگه تا سر کوچه نمیتونه بره تو میگی بره یه شهر دیگه قرار بزاره 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بره ببینه با چوب منتظرن برای پیش خواستگار زنون اول

😆😆😆وای دقیقا 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

خب میشه جای عمومی مثل رستوران و...قرار بزارین چهار چوب گذاشتن و داشتن به این معنی نیست که جلو چشم خانواده قرار گذاشت و دیدار داشت 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چرا فکر میکنین یکی بهتون میگه سلام میخواد زن بگیره !!؟ بعید میدونم قبول کنه مگر اینک قصدش زن گرفتن ب ...

بحث گرفتن نیس 

بحث اینه شهرمون کوچیکه خیلییی نمیتونم برم بچرخم باهاش

شاید اصن خودم خوشم نیومد ازش