2777
2789
عنوان

مامانم میگه دیت اول بگو بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 55 پست

یاد فیلم ایرانیا افتادم که دختر و پسر میخوان حرف بزنن یکی رو میزارن کنارشون 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بنظرتون نمیگرخه عزیزم؟

به نظر من مثلا با مامانتون سه تایی می رفتید پارکی جایی و مامانتون دور تر از شما می‌نشست و شما هم یکم اون طرف تر خوب بود .اینو از این نظر میگم که هر غریبه ای رو به خونه راه نمیدن ندیده نشناخته وگرنه گرخیدن اون اصلا مهم نباشه برات 😅 عوضش احتمال سواستفاده از شما خیلی کم میشه...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا زشت نیست اتفاقا میفهمه تو دختر خانواده داری هستی و هیچ کاری رو بدون درنظرگرفتن چخارچوب خانوا ...

عزیزم بعضیا میگن زشته 

من خودمم تجربه ندارم 

الان دوستان فک کردن من کلا محدودم در حالیکه اینطور نیس من راحت دیت بیرون میتونم برم ولی ب خونوادم نمیتونم بگم چون مخالفن 

نمیخام ک ناراحتشون کنم

حالا من اگه باشم حقیقتا شخص غریبه رو وارد خونه ام نمی کنم

همونقدر ک خانواده ام و نظرشون مهمه خونه ام هم واسم مهمه ک هرکسی واردش نشه 

اگه کافه ای یا جایی باشه که خانواده با محیطش آوا باشن خیلی بهتره 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

به نظرم با مادرت برو قرار اول، خیلی نرماله اینکار، به پسره هم بگو

با مامانم بریم کافه؟

موذب میشم

خونه اکر قرار باشه مامانم دز حد سلام علیک میاد و پیشمون نیس همش

والااولا که طرف احتمال میده میگه قاتلی جانی ای چیزی نباشن یه بلایی سرم بیارناینم که نباشه با خودش می ...

نه راحت نیستم

ولی خود این پسره خونواده اوپنی نیستن خیلی نمیدونم واقعا در این شرایط چیکار کنم

اون جمله آخر ک مامانت گفته اگه لاشی باشه رو کلا حذف کن😆ولی در کل خیلی جدی بگو اگه قصدت رابطه ایه ک به ازدواج ختم بشه ، خانواده من چارچوب دارن و باید از راهش بیای ک اونم دیگه تنها اومدن نداره بیاد خواستگاری خرجش یه دسته گله ، اینجوری رسمی میشه میتونید بیرون هم همو ببینید مدت ها آشنا بشید و مشاوره برید ، اگرم قصدش ازدواج نیست ک بگو من اهل رابطه بی پایان نیستم تمام 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
به نظر من مثلا با مامانتون سه تایی می رفتید پارکی جایی و مامانتون دور تر از شما می‌نشست و شما هم یکم ...

اونقدزا غریبه نیست

شهرمون کوچیک هس همه دورا دوز همو میشناسن

وگرنه ک اصلا مامانم قبول نمیکرد این آقا رو ببینم تا حدودی خونواده ش رو میشناشه

با مامانم بریم کافه؟موذب میشمخونه اکر قرار باشه مامانم دز حد سلام علیک میاد و پیشمون نیس همش

به نظر من با مادرت بري بهتر از اينه كه اون بياد

بعد يه دفعه ديگه بگو بياد خونه

من بعيد ميدونم اولين بار بياد خونه

بعدشم

اين چيه پيدا كردي؟؟؟؟ دانشجوي شهر دور!!!!! يه دم دستي پيدا كن كه بيشتر ببينيش، اين رو كلا دو بار در سال ميبيني كه يك بارشم مامانتم هست

اون جمله آخر ک مامانت گفته اگه لاشی باشه رو کلا حذف کن😆ولی در کل خیلی جدی بگو اگه قصدت رابطه ایه ک ...

شناخت اولیه چی؟

ینی همینجوزی بیاد خواستگاری؟

من روم نمیشه بگم 

عزیزم بعضیا میگن زشته من خودمم تجربه ندارم الان دوستان فک کردن من کلا محدودم در حالیکه اینطور نیس من ...

ببین این قضیه پنهان نکردن از خانوادت برخلاف تصور نوجوان های اینجا اصالت تو رو میرسونه

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری 

شما با همین فرمون و چهارچوب خانوادگیت برو جلو تا انتخاب درستی بکنی ، چه این آقا بشه یا هر کس دیگه ای اینطوری می‌فهمه ک تو راحت در دسترس همه نیستی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
به نظر من با مادرت بري بهتر از اينه كه اون بيادبعد يه دفعه ديگه بگو بياد خونهمن بعيد ميدونم اولين با ...

نه خب 

این هم شهریه یکی دو سال دیگ درسش تموم میشه

بعدشم فکر نمیکنم دنبال مسخره بازی باشه

چون همون شهری ک هس کلی بزاش ریختن