2777
2789
عنوان

مامانم میگه دیت اول بگو بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این قضیه پنهان نکردن از خانوادت برخلاف تصور نوجوان های اینجا اصالت تو رو میرسونه قدر زر زرگر شن ...

اره بنظر منم همین خوبه

و حتی این آقا بین حرفاش گف خیلی بزام خاص و عجیبی چون همه دخترای اینجا تفریح شون پارتی و کنسرت و مهمونی هس ولی تو همش دنبال باشگاه و ورزش های مختلفیی 

کفت از لایف استایل اونجور دخترا بدم میاد

هر وقت میام سایت یکی هست که حالمو خوب کنه خنده به لبم بیاره😁😅😅😅😅

خوشحالم خندیدی ولی جدی گفتم😁

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

دیگ بهتر😂

یکم بزرگ شو بعد پیشنهاد بده و به رابطه فکر کن ببین مثلا برادر خودت اگر بود همچین پیشنهاد مسخره ای و قبول میکرد تو یه کافه دوتا چایی خوردن این حرفا رو نداره

اولا سن پسر مناسب ازدواج نیس 

دوما خانواده شما که مخالفن نباید به این روابط هم راضی باشن چه‌خونه چه بیرون 

سوما پسر اگه بخواد میاد خواستگاری شاید طرف صرفا خواسته رل بزنه باهات که اگه خانواده تو‌میشناسی کلا نباید جواب میدادی

اولا سن پسر مناسب ازدواج نیس دوما خانواده شما که مخالفن نباید به این روابط هم راضی باشن چه‌خونه چه ب ...

ن پسره رو هم میشناسم ینی پرسیدم راجع بهش 

از کسی ک خیلی میشناستس

اصلا اهل روابط الکی نیست برا همین دازم بهش فک میکنم

وگرنه ک کیس رل‌فت و فراوونه