2777
2789
عنوان

با همچین ادمی ‌ازدواج میکنید یا نه

604 بازدید | 58 پست

میگه حق نداری پروفایل بزاری 

کسی تو خیابون یا مجازی مزاحمم میشه همشو سر من خالی میکنه و ربط میده به من 

کسی پی ویم بیاد به خودش میگم ولی داد میزنه و میگه چون پروفایل گذاشتی خودت دنبال این چیزا هستی 

حق پوشیدن لباس کوتاه و باز بودن موهام رو ندارم 

میگه تو جمع زنونه فامیلای ما لباس باز نباید بپوشی

بیرون میرم بهم میگه ولگرد، خیابون گرد

میگه بی کار و زندگی هستی زیاد گردش میری هی با سر و صورتت بازی میکنی 

حق داشتن رفیق دختر هم ندارم حتی 

۶ سال تو رابطم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی وابسته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون خط اولو خوندم میگم نه...........بقیشو نخوندم دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سوال داره؟

بندازش تو سطل زباله این آشغالو

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

معلومه که بله مرد رویاهامه😍مردک دیوانه...

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اصلااااااااااااااااااا مگه برده گرفته

وقتی هم گلایه میکنم و از حقم دفاع میکنم میگه پس تو بهم اهمیت نمیدی بهتره همون مجرد باشی بهم میگه نفهمی و نمیدونی زندگی مشترک چیه 

نباید رو حرف من حرف بیاری